Liga 1

Prima declaratie a lui Galca dupa ce i-a adus pe Rosu si Dica! Anuntul antrenorului Stelei despre urmatoarele transferuri

Costel Galca a vorbit intr-un interviu acordat pe Facebook-ul oficial al Stelei despre viitoarele transferuri din Ghencea si ce a gasit la club.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Iunie 2014, 12:52
Data actualizarii: Joi 12 Iunie 2014, 12:54

"M-am intalnit zilnic la stadion cu membrii staff-ului, perioada in care am discutat si am planificat programul pentru urmatoarea perioada. De asemenea, am avut cateva intalniri cu jucatorii care erau in Bucuresti in aceasta perioada, pentru a ne cunoaste si pentru a le explica planurile noastre. Informatiile pe care le-am luat au fost pozitive si imi dau incredere. Avem de muncit pentru a ne organiza cat mai bine, fiindca suntem proaspat veniti la club, insa conducerea ne sustine si ne ajuta cu tot ce avem nevoie pentru a face o treaba cat mai buna.", a spus Galca pentru Facebook-ul Stelei.

Galca, despre transferuri

Acesta a vorbit si despre viitoarele transferuri. Spune ca nu se pune problema ca Brandan sa vina si ca are nevoie de alte transferuri:

"Ma preocupa foarte mult acest aspect si sper sa completam lotul in perioada urmatoare, ar fi benefic. Sa nu uitam ca Steaua este un club mare, care a vandut mereu jucatori in strainatate, dar care a facut performante, indiferent de numele celor plecati."

"Clubul este foarte multumit de ceea ce au realizat ei si toata lumea le-a multumit pentru contributia extraordinara avuta la castigarea celor doua titluri din ultimii ani. Sper ca cei care vor veni la Steaua sa se ridice cel putin la nivelul celor plecati. Imi doresc sa mai vina jucatori, chiar daca nu au existat discutii concrete pana acum. Sunt cateva posturi de completat, mai ales cele eliberate prin plecarea jucatorilor din aceasta vara."

"Brandan este un jucator bun, care a facut o figura frumoasa la Steaua, dar nu s-a pus in niciun moment problema ca el sa revina.", a spus Galca.

Despre venirile lui Dica si Rosu

Galca a vorbit si despre venirile lui Dica si Rosu ca secunzi la Steaua:

"Sunt oameni care impartasesc filosofia mea, care doresc sa lucreze conform metodologiei spaniole. Sper sa facem o treaba buna impreuna, fiindca toti sunt profesionisti si doresc performanta. S-a tot speculat ca eu as fi refuzat sa lucrez cu Dica, insa este fals. Staff-ul, la fel ca si lotul unei echipe, s-a consolidat in decursul mai multor zile. Faptul ca Dica si Rosu nu au venit din prima zi la stadion nu inseamna ca ei nu au fost doriti."

"Sunt foarte fericit, fiindca m-am intors la clubul care mi-a oferit sansa de a obtine cele mai mari performante din Romania. Imi doresc enorm sa reusesc sa intorc, din postura de antrenor, toate momentele frumoase si performantele pe care clubul mi-a oferit sansa de a le obtine ca si jucator. Imi doresc sa contribui cu titluri si jocuri foarte bune la palmaresul Stelei. In ceea ce priveste intalnirea cu jucatorii, aceasta va fi foarte relaxanta si sper sa le transmit din prima un sentiment de apropiere. In fiecare moment petrecut pe terenul de antrenament sau de joc, voi astepta de la ei sa fie disciplinati, seriosi si foarte concentrati. In afara terenului, vor gasi intotdeauna un prieten foarte apropiat in mine."

Despre relatia cu MM

"Daca toate certurile ar fi precum cea dintre mine si el, lumea ar fi perfecta. A fost o intalnire pozitiva si imi doresc din tot sufletul sa-l avem alaturi de noi cat mai curand."

Mesajul pentru suporteri

"Vom face tot posibilul ca, prin jocul etalat si rezultatele pe care speram sa le obtinem, sa-i determinam sa vina la stadion in numar cat mai mare sau, cel putin, in numar la fel de mare cum au venit in ultimii doi ani, cand s-au inregistrat performante deosebite."

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies