VIDEO EXCLUSIV Președintele Chindiei, revoltat după remiza cu Rapid și maniera de arbitraj: ”Ne râd în nas!”

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 20 Noiembrie 2021, 10:42
Data actualizarii: Sambata 20 Noiembrie 2021, 11:23

Chindia a remizat cu Rapid, 2-2, vineri seara, după un meci dominat cap coadă de oaspeți, care au evoluat, din minutul 32, cu un om în minus, iar din minutul 45, cu doi oameni eliminați.

Chindia Târgovişte a terminat la egalitate cu Rapid 2-2 (0-0), vineri seara, pe teren propriu, la Ploieşti, într-in meci din etapa a 16-a a Ligii 1 de fotbal, prima a returului, în ciuda faptului că echipa gazdă a jucat a doua repriză în nouă oameni.

  • Au marcat: Neguţ ’53, Popa ’62 / Ilie ’60, Marzouk ‘90

Marcel Ghergu, președintele Chindiei, critică dur brigada de arbitraj condusă de Andrei Chivulete, care a făcut praf duelul de vineri seară, validând un gol dintr-o poziție clară de ofsaid.

Marcel Ghergu a vorbit sâmbătă dimineața în emisiunea moderată de Ioana Cosma, Ora Exactă în Sport.

Marcel Ghergu: "E frustrant! Arbitraj rușinos!"

E greu de trecut cu vederea pentru că s-au adunat cam multe, vreau să îmi felicit jucătorii și antrenorii pentru atitudinea pe care au avut-o, pentru jocul prestat, în asemenea condiții, dar e frustrant pentru că am avut parte de un arbitraj rușinos.

O brigadă de arbitri de pe lista FIFA, UEFA și au avut o asemenea prestație. Cartonașele au fost judecate într-o singură situație, te duci și te consulți cu asistentul când faza se desfășoară pe partea cealaltă, i s-a zis în cască. Este mult prea mult.

Marcel Ghergu: "Nu suntem o echipă mică! Suntem o echipă puternică!"

Ce să vă spun, lumea crede că suntem o echipă mică. Nu suntem, suntem o echipă puternică! Vom și mai puternici, nu ne lăsăm doborâți de asemenea maniere de arbitraj sau de niște băiețași. Sper ca în viitorul cât mai apropiat să simtă ce am simțit eu aseară, mă refer la arbitri, la cei ce decid soarta unei echipe. 

Să vină să ne dea explicații. Nu pot veni cu motivația că poate a deviat un jucător de la Chindia. Chivulete a zis în cască că Săpunaru a deviat mingea. Asistenții care arbitrează o asemenea fază nu văd această fază...

Marcel Ghergu: "La CCA nu îi judecă nimeni!"

Anumiți arbitri care se cred mari sunt supărați că sunt delegați la liga a doua. Mai și plătim baremul. Plătesc pentru o prestație bună. Și jucătorii sunt plătiți pentru o prestație bună. Dacă nu, pleacă unul, altul.

La CCA nu îî judecă nimeni. Ne râd în nas!”, a spus Ghergu, președintele Chindiei, la Ora Exactă în Sport.

Citește și REACȚIA LUI EMIL SĂNDOI

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!