VIDEO Presa din Cipru a reacționat după ce Elias Charalambous a cucerit titlul de campioană cu FCSB

Elias Charalambous FCSB presa cipru titlu campioana Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Aprilie 2024, 09:15
Data actualizarii: Luni 29 Aprilie 2024, 09:19

După o pauză de nouă ani, FCSB a cucerit titlul de campioană, în urma victoriei obținută cu Farul Constanța, pe Arena Națională. 

Presa din Cipru a scris despre succesul pe care Elias Charalambous l-a obținut în România, antrenorul aflându-se la cea mai importantă performanță din carieră. 

"Este campionul României, o reușită importantă pentru tehnicianul cipriot", au notat jurnaliștii de la 24sports.com.cy.

"Steaua e campioană. Bravo Elias! Steaua lui Elias al nostru este campioană după nouă ani! Este al șaselea titlu din istoria echipei", a prezentat kerkida.net, amestecând informațiile despre numele echipei și numărul de trofee.

"Elias Charalambous trăiește cele mai bune momente din cariera de antrenor. Și-a încercat norocul în România și s-a dovedit a fi decizia corectă.

După un an, Elias Charalambous a sărbătorit titlul de campioană la clubul bucureștean", au spus jurnaliștii de la goal.philenews.com.

Gigi Becali vrea să-l păstreze pe Elias Charalambous

În momentul în care a semnat contractul la FCSB, antrenorul a primit 11.000 de euro pe lună. Salariul i-a fost diminuat până la 5.000 de euro, după ratarea titlului de sezonul trecut, însă Gigi Becali are planuri mari cu cipriotul. 

"El merge în fiecare zi la Sfânta Liturghie la noi la bază. E atât de credincios încât dacă i-aș spune 'Faci tu', el ar zice 'Nu. Eu te ascult pe tine'.

L-am pus pe MM Stoica să-l întrebe 'Vrei să pleci dacă ai ofertă din Arabia?' și el a răspuns 'MM, îți dau cuvântul meu, dacă ofertă și de două milioane de euro, pe omul ăsta, pe Gigi, îl voi întreba ca pe un frate mai mare. Îl întreb ce părere are și dacă să plec'.

Acum, gata, normal că-i măresc salariul. O să ia prime, o să-i dau mulți bani. Cred că are primă de 200.000 de euro pentru Champions League. Are bonus și de Europa League, tot vreo 200.000, și de Conference League, vreo 100.000 de euro", a declarat Gigi Becali la DigiSport.


Elias Charalambous și Mihai Pintilii, spectacol după câștigarea titlului (sursa: Instagram) pe www.sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!