PREMIERA MONDIALA la Steaua! Rusescu, ZORRO pe viata! Anuntul medicilor dupa operatie

Raul Rusescu are doar 25 de ani, dar e pus in fata unei situatii care ii poate afecta tot restul carierei!

Operat la pomete saptamana trecuta, Raul e indisponibil pana la finalul anului. Lovitura lui Gabi Muresan din meciul cu ASA Tg. Mures l-a facut KO! Mijlocasul lui ASA a primit 16 meciuri suspendare pentru gestul violent, iar Rusescu nu s-a putut recupera fara interventie chirurgicala, in ciuda eforturilor facute de medici.

Doctorii i-au recomendat lui Rusescu sa poarte masca de protectie pana la finalul carierei, pentru a nu risca o recidiva a accidentarii!

"A fost o interventie dificila. Raul trebuie sa poarte permanent masca. Medicii au crezut ca e doar osul rupt, dar au gasit acolo niste bucati, a fost complicat", a explicat situatia Helmuth Duckadam.

Lui Raul Rusescu i-a fost pusa o placa de titan in pomete pentru a sustine vindecarea fracturii. Atacantul va reveni la antrenamente abia in 2015, iar Steaua spera sa-l aiba disponibil pentru a doua parte a sezonului.

Daca va purta masca pana la finalul carierei, Rusescu va fi primul jucator din istorie care se va afla in aceasta situatie.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis, despre pașaportul de vaccinare în UE: „Ar trebui utilizat pentru scopuri medicale”
BRAT

Modifică setările cookies