Premiera absoluta in fotbalul romanesc! Razvan Burleanu anunta ca Supercupa din 2022 se poate disputa in alta tara! Care sunt variantele

Presedintele FRF a facut precizari in legatura cu deciziile luate in CEX pentru sezonul urmator.

Alecu Mihai
Data publicarii: Luni 24 Mai 2021, 17:23
Data actualizarii: Luni 24 Mai 2021, 20:06

Dupa ce luni a avut loc Cocmitetul Executiv al FRF in care s-a discutat despre finalul sezonului din Liga 1 si Liga 2, dar si despre inceputul competitiilor pentru sezonul urmator, Razvan Burleanu a venit cu lamuriri si a spus care sunt primele concluzii la care s-a ajuns dupa acesta intalnire.

"Cupa Romaniei va debuta in data de 28 iulie, faza I, iar finala se va disputa pe 19 mai 2022. Liga a 3-a va debuta in 28 august, iar Liga a 2-a va incepe pe 31 iulie. Supercupa Romaniei, care va fi gazduita asa cum se intampla inainte de pandemie cu o saptamana inainte de startul sezonului Ligii 1.

Tot astazi ne-am asumat un nou proiect si speram sa aducem cluburile de fotbal cat mai aproape de toti romanii indiferent unde sunt acestia. De aceea, in 2022 ne dorim sa organizam Supercupa Romaniei intr-una din tarile cu comunitati mari de romani. Italia, Spania, Germania, Marea Britanie, Statele Unite sau Moldova, oricare din aceste optiuni poate reprezenta o varianta incepand cu 2022. Planul era sa incepem inca de anul acesta, insa pandemia ne-a dat socotelile peste cap", a declarat Razvan Burleanu.

Modifică setările cookies