Liga 1

Prea puțini îi dădeau vreo șansă, dar a devenit o cartea câștigătoare pentru Gigi Becali 

FCSB este gata să înceapă un an de la care au așteptări mari.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 06 Ianuarie 2022, 17:29
Data actualizarii: Joi 06 Ianuarie 2022, 17:36

Trupa lui Anton Petrea este gata să termine așteptarea și să aducă la București titlul de campioană. Totuși, echipa are nevoie de rezultate imediate, fiind la 10 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Andrei Cordea, fotbalistul adus în vară de la Academica Clinceni, are încredere că colegii lui pot face față acestui sezon și pot avea performanțe mari, anul acesta.

Arma secretă a FCSB-ului 

Îmi doresc să fiu sănătos și să îmi ajut echipa, ca să avem rezultate notabile. A fost o vacanță destul de scurtă, dar 16 zile au fost ok. Noi ne dorim să câștigăm (n.r. meciul cu CFR Cluj). Dacă o să câștigăm, mai rămân 7 puncte, în play-off sunt 3… o să se joace.

Eu cred că suntem jucători cu calitate, avem un lot foarte bun și ne putem bate la campionat. Sunt un jucător care își dorește foarte mult să ajute echipa, iar obiectivele echipei sunt mai importante. Îmi doresc să joc și să marchez. Mai este mult până acolo și o să vedem ce o să fie. Să fie CFR favorită și o să vedem al final cine o să ridice trofeul”, a spus Andrei Cordea.

FCSB | Lotul prezent la vizita medicală

Acesta este lotul care s-a prezentat la vizita medicală a FCSB. Vinicius va întârzia câteva zile, iar Ivan Mamut și Ionuț Panțiru sunt accidentați, dar vor merge la baza de antrenament în perioada următoare.

Portari: Andrei Vlad (22 de ani), Ștefan Târnovanu (21 de ani), Cătălin Straton (32 de ani), Alexandu Maxim (14 ani)

Fundași: Valentin Crețu (33 de ani), Iulian Cristea (27 de ani), Denis Haruț (22 de ani), Andrei Miron (27 de ani), Risto Radunovic (29 de ani), Sorin Șerban (21 de ani)

Mijlocași: Andrei Cordea (22 de ani), Valentin Gheorghe (24 de ani), Răzvan Oaidă, Darius Olaru (23 de ani), Ovidiu Perianu (19 ani), Octavian Popescu (19 ani), Ovidiu Popescu (27 de ani), Alexandru Muși (17 ani), Adrian Șut (22 de ani), Florin Tănase (27 de ani).

Atacanți: Andrei Burlacu (24 de ani), Florinel Coman (23 de ani), Andrei Dumiter (22 de ani), Claudiu Keșeru (35 de ani), Ianis Stoica (19 ani).

Modifică setările cookies