Liga 1

"El Chapo" Nistor vrea să tragă lozul câștigător! Care e visul mijlocașului de la Universitatea Craiova

Univeristatea Craiova a câștigat două trofee în 2021, dar finalul de an a fost un dezastru.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 06 Ianuarie 2022, 16:40
Data actualizarii: Joi 06 Ianuarie 2022, 16:50

Echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf a adunat șapte meciuri consecutive fără victorie, pierzând ritmul față de CFR Cluj și chiar față de FCSB. Acum, echipa a plecat în Antalya pentru a se pregăti de noul sezon.

Dan Nistror, ajuns la Craiova în urmă cu doi ani, spune că se simte bine în Bănie și că are așteptări mari de la 2022. Totuși, el nu se simte comod cu poziția din clasament a echipei. Nistor mai are contract cu Universitatea Craiova până în vară.

"A fost o perioadă destul de bună pentru mine, am câștigat două trofee cu Universitatea Craiova, singurele trofee din cariera mea. Mă bucur că am ajuns la acest club, era cât pe ce să câștig și al treilea trofeu.

Cel mai frumos moment a fost acea finală de Cupă cu Astra, gol marcat de mine, care a relansat partida. Am dat o oarecare încredere colegilor mei și cred că din acel moment s-a produs declicul de care aveam nevoie în acea finală. Sper să joc în continuare la fel de bine, să înscriu în meciurile foarte importante care vor urma.

Să sperăm că vom urca în clasament, pentru că, din punctul meu de vedere, locul nostru nu este aici. În primul rând, publicul este senzațional, avem condiții foarte bune, este cam singurul club din România care se ridică la un nivel foarte mare.

Mi-aș dori să le ofer fanilor un trofeu în acest an, merită acest lucru. Este o foame destul de mare la Craiova pentru trofee. Ne va aștepta un retur foarte greu, trebuie să strângem din dinți. Ar trebui să fim mai atenți la finalizare, pentru că am ratat foarte multe ocazii în tur, cu foarte mare ușurință. Cred că suntem pe drumul cel bun", a spus Dan Nistor într-un interviu pentru Universitatea Craiova TV.

Modifică setările cookies