Poziția pe care ar trebui să fie folosit Deian Sorescu la FCSB! Argumentul lui Cristiano Bergodi 

Deian Sorescu Cristiano Bergodi FCSB Sepsi OSK Sfantu Gheorghe Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Ianuarie 2023, 14:48
Data actualizarii: Duminica 15 Ianuarie 2023, 14:48

La reluarea campionatului, FCSB se va putea baza pe serviciile lui Deian Sorescu. 

FCSB a bifat primul transfer al iernii. După ce a renunțat la 7 jucători, roș-albaștrii l-au împrumutat pe Deian Sorescu (25 ani) de la Rakow, până la finalul sezonului, cu opțiune de împrumut în vara lui 2023.

Deian Sorescu, văzut în linia ofensivă de către Cristiano Bergodi 

În ultimii ani, Deian Sorescu a arătat o polivalență ieșită din comun. S-a achitat de sarcini ca extremă, în ambele flancuri, și ca fundaș dreapta. Însă Cristiano Bergodi (58 ani) a mărturisit că FCSB ar trebui să profite de calitățile ofensive ale jucătorului și să-l folosească mijlocaș sau extremă.

„FCSB a luat un jucător foarte bun, probabil nu au un fotbalist în acea zonă. Eu consider că Sorescu este un jucător foarte bun. Pentru mine, el este de la mijloc în sus. L-am văzut jucând și fundaș dreapta, se poate adapta, dar mai mult pe faza ofensivă îl văd.

Acolo poate face lucruri pozitive, mai puțin pe faza defensivă. Trebuie să fii mai întâi un fundaș adevărat, cu caracteristici de fundaș. Să faci învăluire, să joci, să intri în combinații și eu cred că Sorescu poate face diferența de la mijloc în sus”, a declarat Cristiano Bergodi pentru digisport

Deian Sorescu, susținut pentru transferul la FCSB de către un fost căpitan al lui Dinamo 

Părerile referitoare la sosirea lui Deian Sorescu la marea rivală a lui Dinamo au fost împărțițe. De unii suporteri ai „câinilor” a fost criticat, în timp ce alții i-au urat succes în noua aventură.

Unul dintre susținători este Valentin Lazăr (33 ani). Fostul atacant al lui Dinamo se bucură că bunul său prieten a ales-o pe FCSB. Acesta consideră că clubul roș-albastru poate avea un rol esențial în propulsarea lui Deian Sorescu într-un campionat puternic din străinătate. 

„Vorbim de trădări? E al nu ştiu câtelea jucător care se duce. Dacă el nu avea un mediu bun la Rakow şi a decis să vină aici, a luat cea mai bună decizie pentru el.

Este un jucător care la Dinamo, în viitorul apropiat, nu se putea întoarce pentru că nivelul şi bugetul salarial nu îi permit asta. Speră să facă faţă pentru că e prietenul meu şi mă bucur pentru el. Şi de la FCSB are o rampă de lansare mai bună decât avea la Rakow”, a declarat Valentin Lazăr pentru as.ro. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!