Portile li se deschid: Rapid a castigat recursul, meciul cu Astra se joaca cu spectatori! Cu ce pedepse raman Petrolul si Dinamo:

Comisia de Disciplina a luat masuri dure dupa "incidentele provocate de suporteri etapa trecuta"

Comisia de Disciplina a hotarat joi ca portile Giulestiului sa fie inchise la meciul cu Astra, "din cauza incidentelor provocate de suporteri etapa trecuta". Mai mult, clubul s-a ales initial si cu o amenda de 10.000 de lei.

Rapid a facut recurs si a avut castig de cauza - amenda a fost redusa la 7.000 de lei, iar interdictia pentru fani a fost ridicata.

"In urma judecarii recursului, meciul Rapid – Astra de duminica, ora 19, se va disputa cu spectatori. De asemenea, amenda a fost redusa de la 10000 la 7000 RON.", se arata in comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului.

Rapid intalneste Astra pe teren propriu, duminica, de la ora 19.00.

Pedepsele dictate in cazul cluburilor Dinamo si Petrolul raman aceleasi.

Dinamo a fost sanctionata cu o amenda de 12.000 de lei, plus masura interzicerii suporterilor proprii la urmatoarele deplasari, cu Chiajna si Botosani.

Petrolul a fost sanctionata cu o amenda de 25.000 de lei, plus masura disputarii unui meci de pe teren propriu fara spectatori (Petrolul - CFR Cluj).

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies