Popa: "Steaua ia titlul daca CFR pierde cu Dinamo"

Autor: Sport.ro
Duminica 23 Martie 2008, 09:58
"IN LIGA 1 SE SCHIMBA ANTRENORII CA CIORAPII"

De la Iasi Popa ii averitzeaza pe cei de la CFR daca nu bat Dinamo, Steaua ia campionatul. Ca sa-si mentina pozitia pentru titlul CFR trebuie sa bata echipa lui Multescu, anunta Popa.
"Am avut un penalty in prima repriza. CfR-ul nu mai joaca asa bine, nu mai are aceeasi turatie. Poate fi o delasare sau multumire pentru ca la inceput au avut prea multe puncte.
 
"La Iasi nici Steaua, nici CFR nu au jucat grozav. Am pierdut puncte multe cu echipe mici. Nu avem prime speciale pentru aceasta victorie. Am glumit cu primele de la Becali. Nu comentez declaratie lui Muresan. Andone prin acel semnal cu mana isi chema jucatorii nu a vrut sa-i scoata de pe teren. Daca iesea CFR-ul de pe teren,ieseam si noi dar mai incet ca eram acasa a fost ironic Popa.

"Sunt multe echipe cu sanse pentru locul 2, daca CFR pierde la Dinamo, se poat complica lucrurile. Steaua ia titlul daca CFR pierde la Dinamo",a mai spus Popa care a anuntat ca in proportie de 95% se retrage la vara de la Poli Iasi. 

"Vad ce este in Champions League si ii dau dreptate lui Sandu, cine o sa se califice in Liga nu va face nici un punct a spus Popa care a anunta si cei mai buni straini din Liga 1. "Didi, Semedo, Culio de la CFR,  Mendoza si Zapata de la Steaua, de la Dinamo Miranda, iar de la Rapid Bozovici."

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies