Popa: "Diferenta de scor era mai mare daca nu ratau Cristea si Balba"

Autor: Sport.ro
Duminica 09 Martie 2008, 17:50
"DEDIC VICTORIA TUTUROR FEMEILOR DIN FAMILIA MEA"

Mediafax//Antrenorul Ionut Popa a declarat ca, dupa victoria obtinuta, duminica, in meciul cu Ceahlaul, scor 1-0, sansele formatiei Poli Iasi de a se mentine in Liga I au crescut si si-a atentionat jucatorii ca ii asteaptă cinci meciuri "extrem de grele".

"Este o victorie muncita, pe care o dedic tuturor femeilor din familia mea. As fi vrut sa o dedic si bunicii mele, dar ea este acum in ceruri si sper ca de acolo sa fi simtit bucuria mea din suflet. Era clar ca nu aveam voie sa facem pasi gresiti. Era un meci de 6 puncte, pentru ca eram in lupta cu Ceahlaul la retrogradare, si acum cred ca sansele noastre au crescut", a spus Popa.

Ionut Popa a precizat ca Poli Iasi ar fi putut invinge Ceahlaul la o diferenta mai mare si l-a laudat pe Ciprian Milea pentru modul in care a suplinit absenta lui Leonard Naidin la mijlocul terenului. "Daca Miclea, Balba si Cristea nu ar fi ratat ocaziile avute am fi putut castiga la o diferenta mai mare. A lipsit la mijloc Naidin, insa cred ca Milea a facut un joc foarte bun".

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Marea Britanie, singura din Europa rămasă în zona de risc
BRAT
Modifică setările cookies