FC Arges Iasmin Latovlevici Superliga

"Poate și eu voi pleca!". Iasmin Latovlevici, analiză la rece după eșescul drastic cu Universitatea Craiova 

FC Argeș a pierdut pe teren propriu, scor 0-4, în etapa a șasea din playoff, cu Universitatea Craiova. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Aprilie 2022, 20:25
Data actualizarii: Luni 25 Aprilie 2022, 20:57

La finalul meciului, Iasmin Latovlevici a mărturisit că este dezamăgit de felul în care a jucat echipa la care evoluează.

În plus, fundașul argeșenilor a lăsat de înțeles că la finalul sezonului se va gândi dacă mai rămâne la actuala formației sau pleacă în altă parte.

"Nu a fost un Paște fericit pentru noi. A fost un taifun, 0-4. Îmi e greu să vorbesc, să mă gândesc. La nervi, la gânduri, mă rezum să vorbesc doar despre mine. Vom vedea când se va termina totul ce voi face. Mentalul meu nu e.. Doar cu banii la zi ne mulțumim? Dacă lucrurile astea sunt normale, trebuie să fie și alte lucruri normale și să fim mai bine. Dacă asta arătăm, înseamnă că atât putem momentan.

Nu știu ce să zic. E complicat. În unele momente, nu îi înțeleg pe oameni. Antrenorul ce să facă. Ne-a antrenat, ne-a explicat ce să facem. Mai departe, ține de fiecare individ. Să îi ceri demisia e un lucru aiurea. Nu are antrenorul nicio vină.

Ca să joci la un nivel bun, îți trebuie saci buni. Putem doar să ne prezentăm și să încercăm să îi încurcăm pe ceilalți. Crezi că eu nu îmi doresc să iau banii clubului dacă ni s-a promis? Pentru asta jucăm, nu doar pentru club și pentru culori.

Nu am fost obișnuit cu performanța. Am fost obișnuit cu munca grea. Nu știu ce voi face. Mai întâi vom vedea ce va face clubul. Probabil vor veni jucători, poate și eu voi pleca, poate nu sunt multumiți", a declarat Iasmin Latovlevici la finalul meciului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!