Poate fi VITAL pentru al treilea titlu consecutiv al Stelei, dar trebuie sa elimine imediat aceste probleme: "Cred ca a inteles!"

Poate fi VITAL pentru al treilea titlu consecutiv al Stelei, dar trebuie sa elimine imediat aceste probleme: "Cred ca a inteles!"

El trebuie sa fie creierul Stelei pentru un nou titlu, dar tensiunile din startul sezonului au ridicat semne de intrebare.

Dupa gestul cu Stromsgodset, cand a iesit de pe teren fara sa isi salute antrenorul si colegii, Sanmartean a stat doua etape. Una dintre ele ar fi fost pedeapsa din partea lui Galca.

Antrenorul Stelei l-a reintrodus pe Sanmartean in meciul cu CSU Craiova, iar acesta a reusit sa fie cel mai bun jucator de pe teren, marcand unul din cele trei goluri ale Stelei dintr-o lovitura libera executata perfect.

Anghel Iordanescu a comentat la Sport.ro situatia lui Lucian Sanmartean, sustinand ca acesta ar trebui sa inteleaga faptul ca astfel ce gesturi nu il ajuta in niciun fel:

"Nu cred ca ar trebui sa puneti problema ca intre Costel Galca si Sanmartean au fost probleme de pedeapsa. A fost un gest necugetat, o nemultumire si pe joc si pe ce s-a intamplat si cred ca el a inteles, pentru ca este jucator profesionist, iar antrenorul lui are tact sa-l faca sa inteleaga ca nu este un gest pe masura valorii lui.", a spus Iordanescu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

EUobserver: Patru persoane au murit în Rusia după ce au fost vaccinate cu Sputnik V
BRAT
Modifică setările cookies