3 TRANSFERURI pentru Steaua lui Galca: "Stiu cam cat stiti si dumneavoastra!" Varful-golgheter la care s-a gandit antrenorul:

3 TRANSFERURI pentru Steaua lui Galca: "Stiu cam cat stiti si dumneavoastra!" Varful-golgheter la care s-a gandit antrenorul:

Steaua se intareste in aceste zile pentru visul suprem: accesul in grupele Champions League.

Costel Galca a vorbit intr-o conferinta de presa despre urmatoarele transferuri ale campioanei.

3 TINTE

Luchin e primul transfer despre care a comentat antrenorul Stelei:

"Luchin ar fi foarte bun la Steaua, ne va ajuta pentru ca poate juca doua posturi, putem odihni si alti jucatori, ne va ajuta mult. Sper sa semneze cu Steaua cat mai repede. El va aspira sa ajunga din nou la echipa nationala, e foarte util acest fapt pentru noi, dar si el ca jucator", a spus Galca.

Apoi s-a referit si la varful surinamez de la Pandurii: "Eu imi doresc un jucator ca Breeveld, sa vedem daca va ajunge la noi".

Ultimul pe lista de achizitii este Hamza, fostul atacant de la Petrolul, plecat acum la Plovdiv:

"Ar fi bine sa vina Hamza, dar eu stiu cat stiti si dumneavoastra. Ne-ar trebui si Hamza in atac, mai ales ca jucam pe mai multe fronturi in acest an, in mai multe competitii", a spus Galca.

Antrenorul Stelei a discutat si despre situatia in care Steaua se va desparti de mai multi jucatori:

"Normal ca unii jucatori isi doresc sa plece, chiar daca ne vom califica in grupele Champions League. Daca vor pleca, in locul lor vor veni jucatori de aceeasi valoare. Doar sa ne calificam acolo si vin jucatori, veti vedea. Sunt convins de asta!", a incheiat Costel Galca.

Younes Hamza a jucat un sezon la Ploiesti, acolo unde a marcat 34 de goluri in 52 de partide.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătății. Președintele a semnat decretul
BRAT
Modifică setările cookies