Mihai Teja FC Botosani Superliga

Plecarea lui Mihai Teja de la FC Botoșani, ca și „rezolvată”: „Ei sunt de acord! Sunt obișnuiți cu geamuri prin care iese fum de la centrala pe lemne”

FC Botoșani și-ar putea schimba antrenorul, iar Valeriu Iftime are deja un plan în legătură cu înlocuitorul lui Mihai Teja. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 05 Octombrie 2022, 09:23
Data actualizarii: Miercuri 05 Octombrie 2022, 09:24

Moldovenii au înregistrat ultima victorie în campionat la începutul lunii august. De atunci, FC Botoșani are două remize și patru înfrângeri, una dintre ele fiind și umilința cu Sepsi Sf. Gheorghe din penultima etapă, scor 0-7. 

Patronul grupării moldave s-a arătat extrem de nemulțumit de modul în care arată echipa sub comanda lui Mihai Teja, însă l-a ținut în continuare pe antrenor pe banca tehnică. În ultima etapă, FC Botoșani a remizat cu U Cluj, scor 1-1. 

Valeriu Iftime, gata să îi aducă pe Wesley și Adailton la FC Botoșani 

Valeriu Iftime a vorbit despre situația lui Mihai Teja în repetate rânduri, însă pare decis să schimbe antrenorul, cel târziu în iarnă. Finanțatorul moldovenilor are în plan să îi aducă pe Adailton, în calitate de antrenor și pe Wesley, în staff-ul echipei, după cum a recunoscut chiar el. Cei doi au fost o variantă și în vara trecută, înainte de numirea lui Mihai Teja, însă nu s-a concretizat sosirea lor. 

Acum, patronul a dezvăluit însă că în iarnă s-ar putea concretiza mutarea, când i se încheie contractul lui Adailton. 

„În principiu ei sunt de acord, este de acord Adailton, dar are un contract în Brazilia și acel contract se termină în ianuarie

La Botoșani e mai bine decât la Vaslui, ei sunt obișnuiti cu geamuri prin care iese fum de la centrala pe lemne de la etajul 4, strada să fie un pic mai strâmbă, discotecile mai rare și mall-urile mici”, a declarat Valeriu Iftime conform as.ro

„Acum Adailton are licența de antrenor și cine îl vrea pe Adailton, mai bine decât pe mine”, a spus și Wesley pentru sursa citată. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies