Pintilii, EROU pentru fostul sau club dupa ce a donat 1000 de lei: "Am iesit la pizza cu banii de la el"
Duminica 01 Aprilie 2018, 19:33

Pintilii, EROU pentru fostul sau club dupa ce a donat 1000 de lei: "Am iesit la pizza cu banii de la el"

Mihai Pintilii nu a uitat de unde a plecat. 

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Ajunsa in Liga 4, Jiul Petrosani se zbate din cauza problemelor financiare. Pintilii a profitat de faptul ca e suspendat la partida la partida cu CSMS Iasi si a mers in vizita la clubul care l-a crescut.

Pintilii le-a donat jucatorilor 1000 de lei, iar suporterii au strans 600 de lei, astfel ca fiecare jucator a plecat acasa cu 50 de lei si a mancat pizza in oras cu jucatorul de la FCSB.

"Ne-a impresionat gestul lui si faptul ca nu a uitat de unde a plecat. Ii multumim", a declarat antrenorul Jiului, Horatiu Popa, potrivit Telekom Sport.

"Banii primiti de la Pintilii si cei adunati din donatii au fost impartiti la jucatori, 50 de lei de fiecare si am iesit la o pizza dupa meci. Au fost foarte multi suporteri alaturi de noi", a mai spus Horatiu Popa.Avertizare ANM: temperaturile scad cu până la zece grade în următoarele zile