Cristi Borcea CFR Cluj Nelutu Varga Superliga

Pierderi uriașe pentru Neluțu Varga la CFR!? Povestea neștiută despre mecanismul prin care Borcea făcea bani la Dinamo

CFR Cluj traversează o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere financiar, chiar dacă sportiv echipa stă foarte bine, ocupând prima poziție în clasamentul Ligii 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Decembrie 2021, 09:23
Data actualizarii: Luni 20 Decembrie 2021, 09:27

Echipa patronată de Neluțu Varga a fost eliminată prematur din Conference League și a ratat bani importanți care i-ar fi putut intra în conturi dacă ar fi prins fazele superioare ale competiției.

Cristi Borcea, fostul finanțator al lui Dinamo, a susținut că Varga ar fi pe minus la CFR cu 30-40 de milioane și a dezvăluit cu reușea el să facă bani când o conducea pe Dinamo.

„Neluţu Varga, care bagă bani la CFR, fac pariu cu voi că e peste 30-40 de milioane de euro în gaură. La Dinamo aveam salarii de 500 de mii de euro, Lobonţ, Tamaş, Marius Niculae.

Eu i-am vândut de 2-3 ori. Toţi care au fost la dosar şi m-au chemat. Îi luam gratis şi îi vindeam iar. Că de ce dădeam comision. Aveam comision cu firma lui Becali. Erau aprobate de Consiliul de Administraşie. Puteam să dau eu aşa un jucător?”, a spus Cristi Borcea, potrivit Realitatea Sportivă.

Sancțiune drastică pentru CFR Cluj din partea UEFA! Anunțul făcut de forul european

CFR Cluj a fost sancționată de Corpul de Control Financiar din cadrul UEFA.

Corpul de Control Financiar din cadrul UEFA (CFCB) a anunțat că opt cluburi din Europa au fost sancționate din cauza nerespectării cerinței forului european în ceea ce privește datoriile restante.

CFR Cluj și Astana au intrat într-o categorie separată și au primit doar o amendă. Ardelenii vor trebui să plătească 200.000 de euro, în timp ce gruparea din Kazahstan a fost sancționată cu 150.000 de euro.

La CFR Cluj sunt binecunoscute problemele financiare din ultima vreme, jucătorii având mai multe luni de întârziere la plata salariilor. S-a vehiculat chiar varianta insolvenței pentru campioana României, dar conducerea clubului a negat această posibilitate. (Mai multe detalii AICI)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!