Rapid CFR Cluj Cristiano Bergodi Superliga

Pierdere importantă pentru Rapid înaintea meciului cu CFR Cluj. Bergodi anunță: "Nu va fi în lot!"

Rapid va primi vizita lui CFR Cluj, luni, de la ora 21:00, în runda a zecea din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Septembrie 2023, 18:24
Data actualizarii: Duminica 24 Septembrie 2023, 18:22

Cristiano Bergodi a susținut o conferință de presă înaintea meciului cu CFR Cluj. Antrenorul a anunțat că nu se va putea baza pe unul dintre cei mai importanți jucători din ultima perioadă, Răzvan Oaidă, care nu s-a recuperat după accidentare.

Rapid, fără Oaidă, Kait, Grigore și Soni la meciul cu CFR Cluj

De asemenea, din lot nu vor face parte nici Mattias Kait (suspendat), Dragoș Grigore (accidentat) și nou-venitul Kevin Soni (nepregătit).

"Întâlnim una dintre cele mai bune echipe din campionat, care arată foarte bine. Va fi un meci foarte dificil, dar suntem optimiști. Jucăm acasă, avem publicul în spate și sper că vom arăta bine. CFR a schimbat mult și a ajuns repede la o echipă bună, închegată, cu relații de joc solide.

Starea de spirit e bună. Am luat un punct în ultimul meci, s-a vorbit mult, dar s-a văzut că și Galați e echipă grea. A câștigat în această etapă la Craiova și nu e ușor. Așteptările era mari, dar am luat un punct și a fost bine și așa. Sperăm ca acum, la un meci foarte greu, cu o echipă competitivă, să câștigăm.

Avem tehnologie, putem analiza adversara. Echipa lui Dan Petrescu se știa foarte bine, a antrenat mult timp la CFR, dar cu Mandorlini nu se știe bine ce poate pregăti. A și schimbat sistemul, a jucat uneori 3-5-2, uneori 4-2-3-1, acum cu romb. Cine știe ce pregătește? Nu putem să știm, dar noi suntem pregătiți.

Din partea mea nu veți auzi niciodată să vorbesc despre arbitri înaintea unui meci. Nu vreau să declar cine știe ce despre un anumit meci. Eu mă gândesc numai la terenu de joc și sper că va fi un arbitraj bun. Eu aflu numai înaintea meciului cine e arbitru. Nu mă uit, nu mă interesează. Eu sper numai că va fi un arbitraj bun și să câștige cine e mai bun.

Ar fi super dacă am câștiga acest meci. Eu sunt întotdeauna optimist, dar și realist. Jucăm cu una dintre cele mai bune echipe, locul din clasament spune asta. Noi vrem să rămânem cât mai sus în acest început de campionat.

Răzvan Oaidă e în recuperare. Din păcate, nu poate fi în lot. Nu știu cât va lipsi. Doctorul poate spune asta, eu nu știu, dar cred că e aproape. Pe Kevin Soni nu cred că îl vom vedea mâine, nu. Ar fi prea repede. Nu, nu e în lot pentru că nu e pregătit. Încet, încet se antrenează. Kait e suspendat. Dragoș Grigore mai are probleme și se antrenează separat. În rest, ceilalți sunt în lot", a spus Cristiano Bergodi.

Neînvinsă de patru meciuri, Rapid are șansa de a o egala pe Universitatea Craiova în cazul unei victorii. Giuleștenii ocupă acum locul 4, u 15 puncte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!