VIDEO EXCLUSIV Pierde CFR Cluj campionatul? ”Nici Dan Petrescu nu are o explicație”

Lucian Goian, fost jucător la CFR Cluj, a vorbit despre forma slabă a campioanei din ultimele etape.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Aprilie 2022, 14:24
Data actualizarii: Joi 28 Aprilie 2022, 14:29

CFR Cluj este, acum, la doar două puncte în fața celor de la FCSB, în condițiile în care, la finalul sezonului regulat, diferența dintre cele două echipe era de 14 puncte!

În direct la emisiunea Ora Exactă în Sport, fostul fundaș a comparat actuala echipă a celor de la CFR Cluj cu cea care a câștigat titlul în ultimii ani.

Lucian Goian: ”Nici Dan Petrescu nu are o explicație”

„Nimeni nu poate să parieze în acest moment dacă CFR, Craiova sau FCSB vor fi campioane. În etapa următoare se poate răsturna situația, poate să intre Craiova cu șanse reale. Dacă se păstra acea diferență între CFR și FCSB, se termina campionatul mult prea devreme și nu mai era atât de palpitant. Sper să se joace până în ultima etapă.

Cred că nici Dan Petrescu nu are o explicație pentru ce s-a întâmplat. Astfel de momente apar în viața unei echipe. CFR a avut perioade foarte bune, mie nu mi-a plăcut cum a arătat jocul lor în ultimele două etape. S-au înmulțumit punctele pierdute la ultimele faze de CFR. Când erau în avantaj, în anii trecuți, foarte greu primeau gol”, a spus Lucian Goian, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

CFR Cluj a învins-o pe FC Voluntari, cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, în deplasare, într-un meci din etapa a şasea a fazei play-off a Ligii I. Unicul gol al partidei a fost înscris de Nana Boateng (83), cu capul, după un corner executat de Ciprian Deac. Pentru ghanez a fost primul gol marcat în Liga I.

Program FCSB

Etapa 7: FC Argeș (a)

Etapa 8: Universitatea Craiova (d)

Etapa 9: FC Voluntari (d)

Etapa 10: CFR Cluj (a)

Program CFR Cluj

Etapa 7: Farul (a)

Etapa 8: FC Argeș (d)

Etapa 9: Universitatea Craiova (a)

Etapa 10: FCSB (d)

Modifică setările cookies