Pica Roman la Timisoara pe 2 milioane? "Speram sa se transfere in strainatate"

Autor: Sport.ro
Miercuri 19 August 2009, 17:16
Pica Roman la Timisoara pe 2 milioane? "Speram sa se transfere in strainatate"

Antrenorul FC Brasov, Viorel Moldovan, a declarat ca isi doreste ca mijlocasul Mihai Roman sa ramana la formatia sa, iar cand va pleca sa nu transfere la alta echipa din tara, ci direct in strainatate.

"Este drept ca in aceste zile se vorbeste mult despre transferul lui Mihai Roman, despre oferte si echipe, dar sincer, eu ii doresc lui Mihai sa se transfere direct la o echipa din strainatate. Este un fotbalist valoros, de perspectiva, care a devenit deja component al echipei nationale, si chiar cred ca nu are rost sa faca escala la o alta echipa din tara. Daca mai sta putin aici si daca va avea in continuare prestatii bune si la echipa nationala, FC Brasov poate fi pentru el o rampa de lansare pentru un contract bun in strainatate", a declarat Moldovan.

Tehnicianul formatiei brasovene a mai precizat ca nu se teme ca ofertele sa ii afecteze prestatia lui Roman:

"Mihai are un caracter foarte frumos, si sincer nu cred ca i se poate distrage atentia de la pregatire. Este un baiat tare bun, care se pregateste bine si care merita tot ce i se intampla bun in cariera. Totusi, in acest moment cred ca el va ramane la FC Brasov. Mi-e greu sa cred ca va da cineva banii ceruti de club pentru el".

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies