Petrolul, in pragul colapsului: "M-au anuntat ca nu mai sunt bani de salarii!" Multescu a explicat de ce isi reziliaza contractul:

Gigi Multescu pleaca de la Petrolul, intr-un moment in care clubul se afla pe marginea prapastiei. "Nu mai sunt bani de salarii, vor pleaca multi jucatori", anunta Multescu.

Situatia de la Petrolul devine critica, iar Multescu pleaca de la Ploiesti dupa ce a fost anuntat ca salariile nu vor mai fi platite in aceasta iarna.

Multescu va semna astazi rezilierea contractului si isi va incheia astfel cel de-al 31-lea mandat din cariera de antrenor.

"Nu s-a incheiat procedura legala. Ne-am inteles in principiu pentru rezilierea contractului, astept sa redacteze contractul de reziliere, sa-l analizez, si apoi il voi semna."

"Pe mine nu ma mai surprinde nimic in fotbalul romanesc. Eu am discutat cu domnul Crangu (n.r. directorul executiv al clubului) si mi-a spus ca nu sunt bani de salarii, ca nu poate sa plateasca acum. Probabil ca vor pleca multi jucatori, iar clubul se va orienta catre un staff tehnic mai ieftin, catre jucatori mai ieftini. Va fi greu pentru Petrolul, sigur."

"Arestarea domnului Capra a fost un factor decisiv pentru criza de la Petrolul."

"Eu am inceput sa caut solutii, sa dau zvonuri in stanga si in dreapta ca sunt liber. E posibil sa ajung si in zona araba. Am antrenat acolo si am facut-o chiar nesperat de bine", a declarat Multescu la Ora Exacta in Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Măsurile de relaxare care se vor aplica de la 1 iunie, în România. Când am putea renunța la mască
BRAT
Modifică setările cookies