Dedesubturile negocierilor pentru emblema si culori! Motivul pentru care Steaua a jucat fara inscriptii cu CSMS Iasi si suma ceruta de Armata

Autor: Sport.ro
Marti 16 Decembrie 2014, 12:16

	Dedesubturile negocierilor pentru emblema si culori! Motivul pentru care Steaua a jucat fara inscriptii cu CSMS Iasi si suma ceruta de Armata

•Conflictul dintre Clubul de Fotbal Steaua, patronat de Gigi Becali, si Clubul Sportiv al Armatei, apartinand MApN, pare departe de a fi finalizat
•Armata i-a chemat pe sefii clubului de fotbal la negocieri, insa Valeriu Argaseala anunta: "Nu negociem"

Scandalul dintre Clubul de Fotbal Steaua si Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti a tinut capul de afis in ultima saptamana si a ajuns chiar in paginile unora dintre cele mai importante publicatii de sport din lume. Gigi Becali a pierdut procesul intentat de Clubul Sportiv al Armatei la Inalta Curte de Casatie si Justitie, astfel ca acesta nu va mai putea folosi emblema si culorile decat cu acordul MApN.

Conducerea CSA s-a aratat dispusa sa negocieze "imprumutul", ca si pana acum, al inscriptiilor catre Becali, insa acesta din urma, prin vocea presedintelui Valeriu Argaseala, a anuntat ca "nu vor exista negocieri".

Astfel, un prim semnal al racirii relatiilor dintre cele doua entitati a fost marcat la meciul cu CSMS Iasi, disputat in urma cu o saptamana in Liga I. Steaua a jucat atunci cu echipamentul de rezerva (de culoare galbene), dar si cu inscripriile oficiale acoperite cu leucoplast.

Prosport.ro scrie acum ca decizia a fost luata de Gigi Becali un urma unui anunt al Armatei, care a cerut o suma considerata mult prea mare de patronul clubului de fotbal. CSA a cerut 50 de mii de euro pentru a permite clubului de fotbal sa joace cu inscripriile oficiale doar la meciul cu CSMS Iasi, lucru considerat jignitor de omul de afaceri.

Potrivit sursei citate, Becali i-a transmis presedintelui Argaseala sa acopere emblema si numele de pe echipamente, intrucat acesta nu va accepta sa plateasca suma de 50 de mii de euro ceruta de CSA.

Ieri, Argaseala a vorbit din nou despre problema aparuta in ultima saptamana, acesta confirmand inca o data faptul ca FC Steaua nu va negocia cu CSA.

"Noi nu vrem sa negociem cu Armata, speram doar sa existe o intelegere din acea parte. Daca nu, atunci vom pune in aplicare decizia ICCJ", spunea Argaseala in cursul zilei de ieri.

Daca CSA nu va accepta sa modifice termenii "oferte" facute catre FC Steaua, clubul de fotbal va avea de ales intre a plati circa 1,5 milioane de euro pe sezon sau schimbarea culorilor.

De altfel, FC Steaua a inceput deja demersurile pentru o posibila transformare, dupa ce Becali a transmis ca echipa ar putea renunta la culoarea rosie si la emblema (DETALII AICI).

România este în scenariul verde. Premierul spune să nu ne așteptăm la o relaxare prea mare
BRAT
Modifică setările cookies