Petrescu: "90% plec de la Urziceni! Decizia e luata!"

Autor: Sport.ro
Luni 30 Noiembrie 2009, 23:01
Petrescu: "90% plec de la Urziceni! Decizia e luata!"

Trimis din nou in tribuna de arbitru la meciul cu Bistrita, Dan Petrescu anunta cu parere de rau ca s-a hotarat sa plece in iarna de la Unirea.

"Am fost eliminat "iar-din nou". In Champions League nu am fost niciodata eliminat, dar aici arbitrii vor sa devina celebri ca ma dau pe mine afara. Imi pare rau, dar ei nu o sa ajunga niciodata in Champions League.

Aceasta echipa nu are nicio sansa in retur, asta daca nu cumva vor veni arbitri straini la toate meciurile. Daca nu vor veni, atunci nu prindem nici macar un loc de cupele europene.

Sunt hotarat sa plec! In proportie de 90% decizia e luata. Pentru sanatatea mea, este mai bine sa plec. Singurul mod in care pot fi intors din drum este sa fim arbitrati corect, pentru ca asa simt ca nu avem nici o sansa." a declarat Dan Petrescu dupa meciul castigat in fata Gloriei Bistrita.

MM: "NE RETRAGEM DIN CAMPIONAT!"

Mihai Stoica lanseaza o ipoteza socanta. Campioana sa se retraga din campionat din cauza arbitrajelor. "Dan a protestat la o decizie a lui Deaconu care a considerat o faza normala la un fault asupra lui Semedo. 
 
A fost eliminat foarte usor. Din pacate, foarte multi arbitri aleg sa iasa din anonimat trimitindu-l pe Dan Petrescu in tribuna. Cred ca o sa mai stam impreuna pe banca doar in Herastrau, cand mergem sa ne plimbam.

Ne vom gandi foarte serios daca vom mai participa in campionat in retur. Nu este normal ce se intampla in Liga I, vrem sa fim arbitrati de arbitri straini. Sa speram ca la meciul cu Ceahlaul sa fie adus un arbitru strain, pentru ca ambele echipe si-au dat acordul.

Fotbalul romanesc trebuie condus de cluburi. Daca ele solicita, atunci LPF si FRF trebuie sa acorde cluburile ce e normal sa acorde. Sa nu faca regulile cei care nu sunt implicati! Hai sa aducem arbitri straini!", a declarat MM Stoica.

Eroul de la Colectiv. Un tânăr a povestit cum s-a întors în iadul din club ca să salveze vieți
BRAT