Petrescu, trimis din nou in tribuna! MM: "Noi doi mai stam pe banca doar in Herastrau!"

Autor: Sport.ro
Luni 30 Noiembrie 2009, 22:48
Petrescu, trimis din nou in tribuna! MM: "Noi doi mai stam pe banca doar in Herastrau!"

Dan Petrescu a ajuns din nou in tribuna, antrenorul Unirii fiind "clientul" favorit al arbitrilor la acest capitol.

Unirea vrea sa se retraga din campionat!

"N-am fost pe banca, am fost suspendat. Am urmarit partida din tribuna. A fost tensiune pentru ca n-am reusit sa concretizam multele ocazii avute. Cred ca este meciul in care am avut cele mai multe ocazii de cand suntem noi la Urziceni.

Dan a protestat la o decizie a lui Deaconu care a considerat o faza normala la un fault asupra lui Semedo. A fost eliminat foarte usor. Din pacate, foarte multi arbitri aleg sa iasa din anonimat trimitindu-l pe Dan Petrescu in tribuna. Cred ca o sa mai stam impreuna pe banca doar in Herastrau, cand mergem sa ne plimbam.

Ne vom gandi foarte serios daca vom mai participa in campionat in retur. Nu este normal ce se intampla in Liga I, vrem sa fim arbitrati de arbitri straini. Sa speram ca la meciul cu Ceahlaul sa fie adus un arbitru strain, pentru ca ambele echipe si-au dat acordul. Fotbalul romanesc trebuie condus de cluburi. Daca ele solicita, atunci LPF si FRF trebuie sa acorde cluburile ce e normal sa acorde. Sa nu faca regulile cei care nu sunt implicati! Hai sa aducem arbitri straini!", a declarat MM Stoica la gsptv.

Stoica l-a laudat pe Semedo, cel care a marcat un gol superb oin poarta Gloriei Bistrita. "E unul dintre cei mai buni atacanti din Romania la ora actuala. El a avut nevoie de un lunga perioada de recuperare. Ne punem sperante foarte mari in el pentru returul campionatului, imi doresc sa fie doar sanatos, ca de restul se ocupa el", a declarat seful de la Urziceni.

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV

Dăncilă, despre numirea lui Kovesi la PE: Iohannis ar susține altă persoană cu probleme?
BRAT