EXCLUSIV ”Pentru tine, FCSB e Steaua?”. Cum a răspuns Pawel Golanski

Pawel Golanski FCSB FRF Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Iunie 2022, 12:10
Data actualizarii: Luni 13 Iunie 2022, 12:14

Pawel Golanski (39 de ani) a revenit în România pentru meciul de retragere al lui Adrian Mutu. Are amintiri frumoase în Liga 1, unde a jucat pentru FCSB și ASA Târgu Mureș.

”Pentru tine, FCSB e Steaua?”, a fost întrebat polonezul de Ioana Cosma. Fostul fundaș dreapta a ”driblat” răspunsul și a amintit de momentele frumoase petrecute în Ghencea.

Pawel Golanski, despre FCSB și Steaua

„Am jucat la Steaua București, știu că acum sunt două echipe, pentru mine nu e o situație clară și bună. Când am jucat, a fost stadionul plin, a fost extraordinar, atmosfera a fost super. Asta mi-a rămas în memorie. Nu am văzut (n.r. - stadionul Steaua), anul ăsta poate vin la un meci și vedem!”, a spus Pawel Golanski, pentru PRO TV.

Micuța Korona Kielce primea 1,3 milioane de euro pentru transferul lui Golanski în 2007. Fundașul polonez s-a întors gratis la echipa sa în 2010, după ce nu a impresionat în Ghencea. 

A mai trecut la la LKS Lodz, echipa la care a făcut și junioratul, dar și pe la Gornik Zabrze, Chojniczanka, ASA Târgu Mureș sau Legia Varșovia. 

În prezent este director sportiv chiar la Korona Kielce, echipa la care a evoluat timp de șapte ani ca jucător. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!