Penedo s-a intors la Dinamo... si ramane: "Mai am contract pana in mai si vreau sa intram in play-off!" De ce a intarziat si ce spune despre banii de la FIFA: "Nu impart cu Dinamo!"

Jaime Penedo a revenit in Romania. Portarul lui Dinamo a intarziat la reunirea lotului, insa spune ca a avut motive serioase.
 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Ianuarie 2018, 11:59
Data actualizarii: Vineri 19 Ianuarie 2018, 12:03

Goalkeeper-ul panamez spune ca a avut probleme medicale si poate dovedi acest lucru. Pe de alta parte, Penedo il intelege si pe Miriuta ca s-a suparat pe el.

"Ma simt ceva mai bine, am suferit dupa ce am mancat un sandvis in Panama cu ceva crud in el si mi s-a facut foarte rau. Am stat patru zile in spital, dar acum sunt mai bine. Am amanat zborul de doua ori pana acum, pe 8 si pe 12 ianuarie, dar acum sunt aici si vreau sa revin la acelaşi nivel. Am pierdut cateva zile si e important sa prind din urma grupul cat mai repede si sa muncesc din greu. Am adeverinta medicala, dar nu cred ca e cea mai importanta. Medicul federatiei din Panama a venit special la spital pentru a ma consulta. Stiu ca Mister s-a suparat, e normal cand un jucator intarzie opt zile. Dar, intentia mea nu a fost aceasta", a declarat Penedo la revenirea in Romania.

Penedo a recunoscut ca a primit oferte de transfer in perioada de iarna, insa da asigurari ca va continua la Dinamo pana in vara atunci cand ii expira contractul.

"Ce-mi doresc e sa jucam ca la finalul lui 2017, echipa sa intre in play-off, depinde numai de noi. Nu va fi usor, dar suntem foarte aproape, mai avem patru partide complicate. Ce-mi doresc e sa recuperez rapid timpul pierdut, pentru că nu m-am putut antrenat in Panama din cauza problemei de sanatate. Mai am contract cu Dinamo pana in mai si frumos ar fi ca echipa sa fie in play-off, anul trecut a fost la fel. Sunt campionate total diferite si vreau sa lupt pentru a fi acolo", a mai precizat Penedo.

Penedo spune ca nu se va certa cu Dinamo pe banii veniti de la FIFA. Portarul lui Miriuta este singurul fotbalist din Liga 1 care va merge la Campionatul Mondial din Rusia.

"S-a speculat mult in ceea ce priveste banii care vor veni la club de la FIFA, dar adevarul e ca nu exista motive care sa creeze probleme. Va fi norocul lui Dinamo, daca va incasa acesti bani, in cazul in care voi merge la Campionatul Mondial. Sunt banii clubului, indemnizatia clubului si nu am intentia sa-i cer", a incheiat Penedo.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!