Dinamo Gigi Multescu Ion Craciunescu Superliga Penalty REFUZAT pentru Dinamo, desi Kovacs era la doar cativa metri de faza! Craciunescu: "N-a vrut sa dea! Te duce cu gandul la altceva!"

Penalty REFUZAT pentru Dinamo, desi Kovacs era la doar cativa metri de faza! Craciunescu: "N-a vrut sa dea! Te duce cu gandul la altceva!"

Inainte sa primeasca lovitura de la 11 metri din care s-a facut 1-1, Dinamo a mai cerut un penalty in minutul 56!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 August 2020, 23:42
Data actualizarii: Luni 24 August 2020, 23:46

Fabbrini a fost faultat clar in careu, insa Istvan Kovacs n-a dat nimic. Faza l-a pus pe ganduri pe Ion Craciunescu. Expertul in arbitraj spune ca decizia lui Kovacs il face sa se gandeasca la lucruri necurate.

"Uita-te ce bine e plasat Kovacs! Asta inseamna ca nu vrei sa dai! Nu vezi ca adversarul misca piciorul si ii pune bariera in fata? Domnul Kovacs e autosuficient. Inseamna ca nu mai e niciunul penalty daca asta nu e! Kovacs este, probabil, cel mai bun arbitru, la egalitate cu Hategan sau pe acolo, da? Te duce cu gandul la altceva cand vezi ca nu da lovitura de la 11 metri pentru asa ceva. E inadmisibil. Sunt lucruri care iti scapa, esti obstructionat, dar aici.. Mai avea putin si isi punea binoclu, e moment static, se vedea foarte bine. Imi ridica multe semne de intrebare! De ce o data dai, o data nu vrei sa dai? De ce sunt faze de galbene clare si nu le dai?", a spus Craciunescu la Digisport.

  • Penalty REFUZAT pentru Dinamo, desi Kovacs era la doar cativa metri de faza! Craciunescu: N-a vrut sa dea! Te duce cu gandul la altceva!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!