Liga 1

Antrenorul care rupe tăcerea: „Campionatul Spaniei este cel mai lent. E nevoie de un efort să nu devină o rușine”

Manuel Pellegrini nu este mulțumit de fotbalul practicat în La Liga. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 August 2021, 23:00
Data actualizarii: Sambata 21 August 2021, 23:22

În etapa a doua din La Liga, Real Betis și Cadiz au remizat, 1-1. Același rezultat a fost înregistrat de elevii lui Manuel Pellegrini și în primul meci al campionatului, cu Mallorca, 1-1. 

La finalul partidei, antrenorul lui Betis a avut un discurs dur, în care a criticat jocul din campionatul Spaniei. Pellegrini a avertizat că spectacolul lipsește în campionatul Spaniei și că acest aspect trebuie remediat.

Pellegrini: „Oamenii plătesc un bilet pentru a vedea ceva” 
 

Trebuie să facem un efort între arbitri, antrenori și jucători, astfel încât campionatul Spaniei să nu fie o rușine. Este campionatul cel mai lent, cu cele mai multe simulări.

Există un spectacol de care trebuie să avem grijă. Fie îndreptăm asta, fie mergem împotriva spectacolului, oamenii plătesc un bilet pentru a vedea ceva. 

Este campionatul în care se joacă cel mai puțin, arbitrii trebuie să grăbească portarii să joacă mai repede. Cadiz doar s-a apărat și dacă sunt în avantaj este de două ori mai greu. În ultimele 15 minute nu s-a jucat deloc fotbal”, a declarat Manuel Pellegrini la finalul meciului cu Cadiz. 

Pentru Real Betis urmează o întâlnire dificilă, cu Real Madrid în campionat, pe 28 august. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies