PCH o vrea pe Dinamo ca Manchester City: "Nici U Cluj nu e Aston Villa!"

PCH baraj Dinamo Manchester City U Cluj Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Mai 2022, 22:33
Data actualizarii: Duminica 22 Mai 2022, 22:33

Dinamo are o misiune foarte complicată în returul barajului pentru menținere/promovare în Liga 1, după ce a pierdut prima manșă pe terenul Universității Cluj, scor 0-2.

Cu o săptămână înaintea returului din Ștefan cel Mare, care poate consemna prima retrogradare din istoria de 74 de ani a clubului, Peluza Cătălin Hîldan a făcut un apel. Suporterii lui Dinamo le prezintă elevilor lui Dusan Uhrin exemplul Manchester City, cea care a câștigat astăzi un nou titlu de campioană în Premier League.

PCH o vrea pe Dinamo ca Manchester City: "Nici U Cluj nu e Aston Villa!"

Fanii fac referire la revenirea senzațională a lui Manchester City din duelul cu Aston Villa, scor 3-2. Echipa lui Pep Guardiola avea nevoie de victorie pentru a fi sigură de titlu în Premier League, însă după 75 de minute era condusă cu 2-0. Ulterior, în doar șase minute, formația de pe Etihad a marcat de trei ori prin Gundogan (2) și Rodri, iar trofeul de campioană a rămas la City.

"S-A ÎNTÂMPLAT ACUM

La case mai mari. E adevărat că Dinamo nu e Manchester City, dar nici U Cluj nu e Aston Villa. City a jucat cu trofeul de campioană pe masă. Era la mâna ei. Avea nevoie de victorie ca să nu depindă de se întâmplă la vecinii din Liverpool.

Doar că în minutul 76, Aston Villa o conducea pe City cu 2-0. Atunci s-a produs miracolul, lucru posibil cu un stadion plin și încurajări din tribune. ÎN 5 MINUTE, CITY A ÎNSCRIS DE 3 ORI și a devenit campioană. Degeaba a câștigat și Liverpool (3-1 cu Wolverhampton).

Duminică nu vom avea doar UN SFERT DE ORĂ pentru a întoarce acel 2-0 de la Cluj. Vom avea 90 de minute.

Și chiar dacă vor deschide ei scorul, tot trebuie să credem că Dinamo poate înscrie de 3 ori acasă, în Groapă, CU STADIONUL PLIN și cu atmosferă de meci pe viață și pe moarte", a scris Peluza Cătălin Hîldan, pe Facebook.

Manchester City - Aston Villa 3-2 și Liverpool - Wolves 3-1: echipa lui Guardiola, campioană în Premier League 

Campioana din Premier League s-a decis în ultima etapă. 

Manchester City și-a păstrat titlul de campioană din Premier League, câștigând titlul în ultima etapă. Aflată la distanță de doar un punct față de Liverpool, formația lui Guardiola a suferit până în minutul 76. 

Aston Villa a condus aproape tot meciul cu 2-0, însă City a revenit spectaculos și a întors scorul în doar cinci minute, impunându-se cu 3-2. Chiar dacă s-a impus cu 3-1, pentru Liverpool nu a fost suficient, încheind competiția pe poziția secundă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!