VIDEO Paul Papp s-a enervat la conferința de presă de dinaintea derby-ului Craiovei: "Ce să facem? Să ne urcăm pe pereți?"

Paul Papp, fundașul Universității Craiova, a prefațat derby-ul cu FC U Craiova, programat duminică, de la ora 21:30, în cadrul etapei a patra din Superliga.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 August 2022, 17:32
Data actualizarii: Sambata 06 August 2022, 17:33

Universitatea Craiova a început dezamăgitor sezonul, cu doar două puncte în primele trei etape și un eșec în prima manșă din turul 3 preliminar al Conference League, împotriva celor de la Zorya, scor 0-1.

Paul Papp, înainte de FC U Craiova - Universitatea Craiova: "Ce ar trebui să facem? Să ne urcăm pe pereți?"

Întrebat la conferința de presă premergătoare derby-ului Craiovei ce se întâmplă cu echipa și de ce nu reușește să mai câștige, Paul Papp a părut iritat de insistența jurnaliștilor. Totuși, fundașul este convins că Universitatea are "un potențial uriaș".

"Mie niciodată nu mi-a plăcut să vorbesc despre trecut. Trebuie să acceptăm ce suntem în momentul de față și să ne gândim ce putem să facem ca să creștem. Clar putem să crește, avem potențial uriaș, valoare. Trebuie să depășim momentul de față și cred că îl vom depăși începând de mâine.

N-a zis nimeni că suntem mult mai obosiți. V-am spus, trebuie să acceptăm ce suntem cum și să ne gândim cât putem să creștem. Eu nu văd lucrurile așa, că am fi obosiți, nu vreau să intru în discuțiile astea, că nu are rost.

În momentul de față, avem două puncte în campionat și trebuie să strângem victorii. (n.r - Ce nu merge?) Asta a fost situația, am jucat în Conference League, am avut multe meciuri. Ăștia suntem acum, trebuie să punem capul în pământ, să muncim și să aducem victorii. Altceva nu cred că... păi, ce ar trebui să facem? Să ne urcăm pe pereți? Că nu înțeleg...", a spus Paul Papp, la conferința de presă.

Pentru Universitatea Craiova urmează derby-ul cu FC U Craiova (duminică, de la 21:30). Patru zile mai târziu, formația lui Laszlo Balint va încerca să întoarcă scorul din tur și să obțină calificarea în play-off-ul Conference League, la returul cu Zorya (joi, 20:30).

Modifică setările cookies