Paul Papp fc voluntari Petrolul Ploiesti Superliga

Paul Papp, de partea antrenorului de la Petrolul, după înfrângerea cu FC Voluntari: "Și noi am fost penibili"

FC Voluntari a învins-o pe Petrolul Ploieşti cu scorul de 2-0, în deplasare, într-o partidă din etapa a treia a Superligii.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Iulie 2023, 21:15
Data actualizarii: Luni 31 Iulie 2023, 21:21

Diferenţa s-a făcut în ultimul sfert de oră, după ce fundaşul Guilherme Garutti (Petrolul Ploiești) a primit al doilea cartonaş galben (74), pentru un fault la Marcelo Lopes. Din lovitura liberă acordată, portarul Lukas Zima a respins în bară şutul lui Adam Nemec, iar apoi fundaşul Radu Boboc a reluat în plasă (77). 

Jocul s-a reluat de la centru, mingea a ajuns la portarul ceh Zima, care a degajat greşit la slovacul Nemec, iar acesta a majorat diferenţa (79). Petrolul Ploiești rămâne fără victorie după trei etape, în timp ce FC Voluntari este la al doilea succes.

Paul Papp, reacție sinceră și directă după meciul cu FC Voluntari

"Ești iritat puțin când ești în dezavantaj. Am încercat să aduc un plus și în ofensivă, eu pun mult suflet. De aici și nervozitatea din final. Supărare mare, trebuie să ne revenim. 

Urmează un meci acasă împotriva campioanei. Ăsta e fotbalul, puteam să avem și 6 puncte și altfel abordam meciul cu Voluntari. 

Tensiune nu există în vestiar, suntem uniți. Cred că publicul a cerut demisia întregii echipe. Și noi am fost penibili, cel puțin în repriza secundă. Trebuie să rămânem o familie, nu e doar vina antrenorului. 

Trebuie să analizăm ce am făcut greșit, ce am făcut bine. Campionatul e lung, maraton. Nu știu unde suntem acum, dar cu perseverență vom ajunge unde ne dorim", a spus fotbalistul la finalul partidei. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!