Sepsi OSK FC Botosani Superliga valeriu iftime Superliga

Patronul din Superligă care are o „revanșă” de luat cu Sepsi: „Ne-au rupt la ei acasă!”

Covăsnenii se luptă joi, de la ora 21:00, cu FCU Craiova pentru un loc în play-off-ul Superligii.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Martie 2023, 18:57
Data actualizarii: Joi 16 Martie 2023, 18:57

Sepsi OSK va primi vizita oltenilor, după ce Comisia de Recurs a stabilit rejucarea meciului dintre cele două echipe. Andrei Chivulete suspendase partida la sfârșitul lui ianuarie, în urma mai multor scandări cu iz xenofob venite din partea galeriei celor de la FCU Craiova. Sepsi învinseseră, atunci, cu 3-0 la masa verde, însă oltenii au contestat decizia și au avut, în cele din urmă, câștig de cauză.

Patronul din Superligă care are o „revanșă” de luat cu Sepsi: „Ne-au rupt la ei acasă!”

În turul campiontului, Sepsi a învins-o pe FC Botoșani cu 7-0 la Sfântu Gheorghe, iar Valeriu Iftime, patronul oaspeților, a evidențiat faptul că își dorește revanșa cu trupa dirijată de Cristiano Bergodi, având în vedere scorul rușinos la care botoșănenii au pierdut.

„Pentru noi, nu prea contează cine intră în play-out. Noi am jucat prost atunci cu Sepsi, când ne-au bătut de ne-au rupt la ei acasă. Poate că ar trebui să am o revanșă cu ei. Craiova ne-a bătut dintr-un gol norocos.

Prima șansă e a celor de la Sepsi. Joacă acasă, iar Craiova poate fi învinsă. Cu spectatori, cu public, pot fi învinși. Dacă mergi la egal, poți să o încurci”, a spus Valeriu Iftime, potrivit Playsport.

Sepsi - FCU Craiova se va rejuca!

FC U Craiova are nevoie de victorie sau remiză pentru a merge în play-off, în timp ce pentru Sepsi singura variantă este victoria.

Meciul Sepsi - FC U Craiova s-a disputat inițial la finalul lunii ianuarie, însă a fost suspendat în minutul 26 din cauza scandărilor xenofobe ale galeriei oltene.

Comisia de Disciplină a decis ca Sepsi să câștige la masa vede cu 3-0. Totuși, Comisia de Recurs a hotărât recent ca meciul să se rejoace.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!