Liga 1

”Parcă a trezit tot fotbalul românesc”. Rapid a impresionat pe toată lumea în Liga 1

Adrian Iencsi, fostul jucător și antrenor al Rapidului, a vorbit despre parcursul echipei giuleștene în Liga 1, după 12 etape.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Octombrie 2021, 12:21
Data actualizarii: Luni 18 Octombrie 2021, 12:25

Adrian Iencsi, fostul jucător și antrenor al Rapidului, a vorbit despre parcursul echipei giuleștene în Liga 1, după 12 etape.

Rapid nu pus capăt perioadei de două luni fără victorie în Liga 1 chiar în fața campioanei CFR Cluj. Giuleștenii au câștigat cu 2-0 și au revenit în zona locurilor de play-off, asta după ce, în ultima perioadă, au pierdut puncte cu echipe mai slab cotate.

Adi Iencsi, despre Rapid: ”Parcă a trezit tot fotbalul românesc”

„Sunt momente pe care doar Rapidul le poate face, mă gândesc și la promovarea în Liga 1. Parcă a trezit tot fotbalul românesc, a dat plăcere. 

Lumea e mai preocupată să urmărească mai ales Rapidul, pentru că indiferent de rezultat, are surprize plăcute pentru iubitorii fotbalului. Au obținut o victori importantă și cu un joc foarte bine impus”, a spus Iencsi, la Ora Exactă în Sport.

Rapidul a urcat pe locul cinci în Liga 1 după succesul cu CFR, poziție care ar asigura prezența în play-off. Pentru Rapid urmează derby-ul cu Dinamo, programat sâmbătă.

Modifică setările cookies