"Pai, ori jucam fotbal, ori nu mai jucam!" Valentin Costache povesteste cum l-a convins Danciulescu in doua secunde sa vina la Dinamo

Autor: Sport.ro
Joi 18 Februarie 2016, 16:14

	"Pai, ori jucam fotbal, ori nu mai jucam!" Valentin Costache povesteste cum l-a convins Danciulescu in doua secunde sa vina la Dinamo

Valentin Costache a marcat golul victoriei pentru Dinamo in ultimul meci de campionat, 1-0 cu FC Botosani.

Valentin Costache, mijlocasul de 17 ani care le-a adus "cainilor" trei puncte etapa trecuta, a povestit, intr-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, cum a facut pasul spre clubul din Stefan cel Mare.

Ionel Danciulescu l-a remarcat la un meci, anul trecut, pe cand juca pentru Clubul Sportiv Scolar numarul 2.

"Eu sunt dinamovist de mic. Tata tine cu Dinamo si cu Real Madrid, dar cu cainii e mai patimas, mama tine cu Dinamo, asa ca eu am capatat aceasta dragoste pentru clubul din Stefan cel Mare."

"Dupa acel meci de la Chiajna, cand jucam la CSS 2 si am contribuit la toate cele trei goluri, m-a sunat domnul Ionel Danciulescu si mi-a zi: 'Salut. Vezi ca de maine vii la echipa.'"

"Eram emotionat si i-am zis: 'Ma scuzati, va referiti la Dinamo II?' Iar el mi-a raspuns: 'Pai, ori jucam fotbal, ori nu mai jucam! La prima echipa vii, copile!", a povestit Costache.

Meciul cu FC Botosani a fost al doilea pentru Costache in echipa mare a lui Dinamo. Mijlocasul de 17 ani a facut parte din echipa de start a lui Mircea Rednic.

Premierul Florin Cîţu: ”România va depune la Bruxelles un PNRR cu suma de 29,2 miliarde de euro”
BRAT
Modifică setările cookies