Liga 1

Pachet BOMBA pentru Steaua! Doi jucatori EUROfantastici se transforma in SULTANI! Oferta de ultima ora in Ghencea

Steaua l-a lasat pe Pintilii sa plece la Al Hilal, iar Tatarusanu s-a despartit de club dupa terminarea contractului. Nu sunt singurii jucatori importanti fara care Galca trebuie sa gandeasca strategia pentru 2014-2015!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Iunie 2014, 13:47
Data actualizarii: Luni 09 Iunie 2014, 13:50
Chipciu, declarat netransferabil

Mai multi dintre oamenii esentiali in ultimele doua sezoane de titlu au oferte si pot parasi Ghencea. Ultima propunere de milioane vine din partea lui Bursaspor. Turcii ii vor pe Tanase si Chipciu, pentru care vor incepe negocierile concrete in urmatoarele zile. Tanase e considerat disponibil, in timp ce Chipciu a fost declarat netransferabil chiar la iesirea de o zi a lui Becali din inchisoare.

In timpul intalnirii pe care a avut-o cu jucatorii la vila sa din Pipera, patronul i-a transmis ca trebuie sa continue cel putin inca un an: "Tu mai ramai. Daca au oferte bune, ceilalti pot sa plece". Intrebat daca isi doreste sa continue alaturi de campioana Chipciu a declarat ca e pregatit chiar sa-si prelungeasca actuala intelegere: "Nu e nicio problema, nu m-am plictisit, vreau chiar sa-mi extind contractul!"

Transferuri de 3 milioane

Becali poate da o lovitura importanta daca-i lasa pe Tanase si Chipciu sa paraseasca Liga I. Ar cere in jur de 10 milioane pentru cei doi! Steaua a cheltuit in total 3 milioane de euro la transferurile celor doi, 1,8 milioane pe 50% din drepturile pe Tanase (FC Arges), respectiv 1,2 milioane pe Chipciu (FC Brasov).

24 de meciuri si doua goluri are Tanase in Liga I in acest sezon. Chipciu a marcat de 6 ori in 22 de partide.

Pe 8 a terminat Bursaspor ultimul sezon din Superliga.

Hagi a antrenat-o in 2003-2004, insa a parasit clubul dupa un start slab de campionat. Pancu, Giani Kirita, Bogdan Vintila, Miu sau Frasineanu au trecut pe la Bursa in ultimii 10 ani.

Modifică setările cookies