Liga 1

"Mi-ar fi placut sa il regasesc aici la Steaua!" Laurentiu Rosu a vorbit despre revenirea in Ghencea! Ce mesaj are pentru fani

Laurentiu Rosu a jucat la Steaua timp de 7 ani si are 45 de goluri marcate in tricoul ros-albastru.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 Iunie 2014, 17:21
Data actualizarii: Duminica 08 Iunie 2014, 17:26

Laurentiu Rosu a vorbit despre cum a regasit-o pe Steaua, la revenirea sa in Ghencea dupa aproape 15 ani. Acesta a jucat in Ghencea din 1993 pana in 2000, avand peste 150 de meciuri si 45 de goluri in tricoul Stelei.

"Ii mai regasesc pe Horica Codorean, care ma stiu cu el de mic, pe magazionerul nostru, pe un masor… Mi-ar fi placut sa il mai gasesc si pe nea Mitica Neagu! …. Dumnezeu sa il ierte, a fost un om extraordinar, a stat la Steaua 40 de ani", a spus Laurentiu Rosu pentru Fanatik.

Acesta a vorbit despre obiectivele pe care le are la Steaua, din postura de antrenor secund al lui Costel Galca. Rosu vrea sa mentina echipa le nivelul atins in mandatul lui Reghecampf insa stie ca are o munca grea in fata.

Actualul secund al Stelei a ratat transferul la Getafe, in momentul in care Contra s-a transferat acolo de la Petrolul. "Nu m-a vrut presedintele lui Getafe", este declaratia lui Rosu, care are un mesaj si pentru fanii Stelei:

"Eu sunt convins ca ei au fost alaturi de Laurentiu Reghecampf si le-a parut rau ca a plecat de la Steaua, dar  totodata eu le cer pe aceasta cale suporterilor nostri sa aiba incredere in Costel Galca. Noi, cei care am venit acum la Steaua, avem motivatie sa facem performata si sa demonstram ca cei care ne-au ales nu s-au inselat.", a spus Rosu.

Modifică setările cookies