Ovidiu Popescu autogol FCSB Liga 1

Ovidiu Popescu nu e la primul "AUTOGOL" de senzatie! AMANTA cu care si-a inselat sotia si-a pus silicoane si e TRASNET

Ovidiu Popescu, mijlocasul de 26 de ani care a decis printr-un autogol soarta derby-ului CFR - FCSB (1-0), are in spate un scandal sexual de proportii, dupa ce a inselat-o in mod repetat pe femeia care avea sa-i devina sotie.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Iunie 2020, 13:30
Data actualizarii: Luni 15 Iunie 2020, 13:39

Fotbalistul FCSB-ului e insurat din 2017 cu Alina, insa casnicia celor doi a fost serios amenintata de Ada Hululei, o tanara cu care "Lampard" a avut o aventura indelungata inainte de nunta. Triunghiul conjugal a iesit la iveala abia dupa ce Alina si Ada au fost implicate intr-o altercatie in toaleta Arenei Nationale, in timpul meciului FCSB - Hapoel Beersheva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#saturday

A post shared by Alexandra Hululei (@adahulu) on

Se intampla acest lucru in noiembrie 2017, dupa care amanta lui Popescu a iesit in presa si a acuzat-o pe Alina de violenta. "Mi-a dat cu pumnul in fata, mi-a rupt unghiile, mi-a spart buza, m-a lovit in cap", spunea la acea vreme Ada Hululei. De asemenea, conform declaratiilor Adei, legatura sa cu Ovidiu s-ar fi consumat chiar si in locuinta fotbalistului, intr-o perioada in care viitoarea sotie a acestuia era in spital pentru o operatie estetica.

La interventii chirurgicale de infrumusetare a apelat putin mai tarziu si Ada Hululei, ultimele sale fotografii de pe Instagram dovedind o schimbare majora de look, in special in ceea ce priveste marimea sanilor.
 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies