VIDEO EXCLUSIV Festival de autogoluri la EURO 2024! Șase jucători au marcat în propria poartă la turneul final

EURO 2024 autogol Germania Italia EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Iunie 2024, 23:57
Data actualizarii: Vineri 21 Iunie 2024, 00:22

EURO 2024 nu reprezintă doar un festival al golurilor spectaculoase, așa cum a fost reușita lui Nicolae Stanciu din meciul câștigat categoric de România în fața Ucrainei, scor 3-0, ci și un festival de autogoluri.

În cele 18 partide disputate până în acest moment, au fost marcate nu mai puțin de cinci autogoluri, iar această ediție a Campionatului European are șanse mari să doboare recordul stabilit la ediția precedentă a turneului final, când s-au marcat 11 autogoluri.

Vezi toate autogolurile marcate până acum la EURO 2024, unul mai amuzat ca altul.

1. Autogolul lui Antonio Rudiger din meciul Germania - Scoția 5-1

În meciul de deschidere al turneului final, victoria categorică obținută de Germania în fața Scoției, scor 5-1, golul de onoare din dreptul scoțienilor a fost, de fapt, un autogol și i-a aparținut lui Antonio Rudiger.

Fundașul lui Real Madrid s-a aflat la locul nepotrivit, în momentul nepotrivit și a deviat cu capul în poarta lui Neuer, fără șansă pentru portarul nemților.

2. Autogolul lui Maximilian Wober din meciul Austria - Franța 0-1

Al doilea autogol de la EURO 2024 a venit la partida dintre Austria și Franța, meci încheiat cu victoria francezilor, scor 1-0.

După o acțiune frumoasă a lui Kylian Mbappe în flancul din dreapta, atacantul Cocoșului Galic a pasat în spate, Maximilian Wober a încercat să îndepărteze pericolul, dar nu a făcut decât să trimită mingea cu capul în poarta apărată de Patrick Pentz.

3. Autogolul lui Robin Hranac din meciul Portugalia - Cehia 2-1

Autogolul a apărut și în meciul câștigat de Portugalia în fața Cehiei, scor 2-1. La scorul de 1-0 în favoarea cehilor, Hranac a trimis în propria poartă și i-a readus în joc pe lusitani. În minutul 69, Nuno Mendes a trimis cu capul pe direcția portarului Stanek, acesta a respins în față, mingea s-a lovit de Hranac și a sărit în poartă.

4. Autogolul lui Klaus Gjasula din meciul Croația - Albania 2-2

Albanezul Gjasula a marcat și el în propria poartă în meciul dintre Croația și Albania, scor 2-2. Albania conducea cu 1-0, după reușita lui Laci din minutul 11. Croații au restabilit egalitatea în minutul 74 prin reușita lui Kramaric. Două minute mai târziu, a venit autogolul lui Gjasula. Djimsiti a respins un șut al lui Susic, mingea s-a lovit de Gjasula și a sărit în plasa porții lui Strakosha.

5. Autogolul lui Fabian Schar în meciul Scoția – Elveția 1-1         

 

În minutul 13, McTominay a șutat puternic la poarta elvețienilor, balonul a fost deviat de Fabian Schar și a intrat în poarta apărată de Yan Sommer. Shaqiri a marcat un gol superb în minutul 26 și a restabilit egalitatea partidei.

6. Autogolul lui Riccardo Calafiori din meciul Spania - Italia 1-0

În cele din urmă, un autogol a apărut și în înfruntarea dintre Spania și Italia. Nico Williams a centrat din flancul stâng, Donnarumma nu a reușit să respingă, iar mingea a ajuns la picioarele lui Riccardo Calafiori, care a trimis direct în propria poartă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!