Ovidiu Burca Dinamo Hakim Abdallah Superliga Ovidiu Burcă

Ovidiu Burcă a rămas impresionat de un jucător de la Dinamo: ”Nesperat de bine”

Dinamo - FCU Craiova, din prima etapă a grupelor Cupei României, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Septembrie 2023, 09:27
Data actualizarii: Miercuri 27 Septembrie 2023, 09:28

La conferința de presă de după meci, Ovidiu Burcă a scos în evidență evoluția solidă a lui Hakim Abdallah (25 de ani), titularizat pentru meciul din Cupa României.

Masivul vârf din Madagascar și-a creat câteva ocazii periculoase de a înscrie. În prima repriză a lovit bara cu un șut puternic, iar în partea a doua și-a încercat norocul cu un șut de la distanță, scos cu greu de portarul Ionuț Gurău.

Ovidiu Burcă a rămas impresionat de Hakim Abdallah

Despre Abdallah, și Ilie Dumitrescu a vorbit în termeni laudativi la finalul partidei cu FCU Craiova.

„Ce mă interesează cel mai mult e ca jucătorii să nu aibă teamă. Astăzi, în prima repriză, Hakim, nesperat de bine! Un jucător care părea că e temător, că nu joacă la adevărata lui valoare, la adevăratul lui potențial. Astăzi a făcut câteva faze interesante.

E un jucător pe care cred eu că putem să-l construim, să ne dea mai mult. Cu sentimentul ăsta plec, că sunt jucători care ușor, ușor se adaptează. Pentru jocul de atac e nevoie de timp, știu că lumea nu are răbdare”, a spus Ovidiu Burcă, la conferința de presă.

Până acum, Abdallah a evoluat în nouă partide pentru Dinamo, în campionat și Cupa României, fără să reușească să înscrie.

În CV-ul lui Abdallah se regăsesc echipe ca Brest, Stoke City, Polideportivo El Ejido sau Nantes. La cluburile din Franța și Anglia a evoluat însă doar pentru echipa secundă.

Dinamo, penultimul loc în Superligă

Dinamo a obținut primul punct în grupele Cupei României, dar are o situație delicată în campionat, acolo unde a ajuns pe locul 15, cu doar opt puncte după zece etape.

”Câinii” au trei înfrângeri consecutive în campionat și se pregătesc pentru duelul de vineri de la Galați, cu Oțelul. În cazul unei victorii, Dinamo ar putea scăpa, cel puțin temporar, de ultimele locuri din clasament.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!