OUT de la Rapid! Fotbalistul important care a fost dat afară de echipa lui Șucu și Angelescu

Rapid dan sucu Dragos Grigore Superliga Dan Șucu, Victor Angelescu / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Mai 2024, 18:05
Data actualizarii: Joi 30 Mai 2024, 18:10

Rapid a sperat să ia titlul în Superliga, dar a avut un final de campionat mediocru.

Echipa de fotbal Rapid Bucureşti a anunţat, joi, pe pagina oficială de Facebook, că a încetat colaborarea cu fundaşul Dragoş Grigore şi cu antrenorul secund Adrian Iencsi.

"Clubul nostru s-a despărţit de Dragoş Grigore (37 ani), fundaşul venit la Rapid în vara anului 2021. 'Grig' a fost un model de profesionalism, astfel încât îi mulţumim pentru toate momentele frumoase petrecute împreună de-a lungul ultimilor trei ani! Mult succes, Dragoş!", au transmis reprezentanţii echipei Rapid.

În cei trei ani la Rapid, Grigore a evoluat în 65 de meciuri şi a marcat 3 goluri.

Antrenorul secund Adrian Iencsi, care a evoluat şi ca jucător la formaţia bucureşteană, le-a transmis suporterilor că e convins că echipa pregătită de Neil Lennon va câştiga multe trofee:

"A fost o plăcere deosebită să port din nou emblema Rapidului pe piept. A venit ziua când iarăşi voi pleca de acasă în căutare de noi experienţe şi realizări. Le mulţumesc mult băieţilor, colegilor din stafful tehnic, conducătorilor, acţionarilor şi, nu în ultimul rând, celor mai frumoşi suporteri din întreaga ţară! Sunt sigur ca Rapidul va deveni un club din ce în ce mai puternic şi suporterii se vor bucura de câştigarea multor trofee! Succes!".

Noul antrenor al echipei Rapid, nord-irlandezul Neil Lennon, îi va avea în staff pe englezul Iain Brunskill, antrenor secund, Bogdan Lobonţ, antrenor secund şi pe Andrew "Andy" Liddell, preparator fizic.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!