FOTO Profit uriaș pentru galactici în urma concertului susținut de Taylor Swift pe Santiago Bernabeu

Taylor Swift Real Madrid Santiago Bernabeu Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Mai 2024, 17:57
Data actualizarii: Joi 30 Mai 2024, 18:07

Stadionul Santiago Bernabeu a fost modernizat în urma unui proiect care a costat peste jumătate de milion de euro. 

Lucrările au fost întârziate din cauza pandemiei de coronavirus, însă proiectul ar urma să fie finalizat în 2023. 

Conducerea clubului și-a propus ca noul stadion să fie folosit timp de 300 de zile pe an, iar unul dintre evenimentele grandioase care a avut loc pe noua arena a fost concertul lui Taylor Swift.

Publicația Marca a anunțat că Real Madrid a avut un profit de peste nouă milioane de euro în urma spectacolului susținut de celebra cântăreață din Statele Unite, potrivit acordului pe care îl are semnat cu companiile Sixth Street și Legends Hospitality, care se ocupă de organizarea de evenimente. 

După renovare, capacitatea stadionului este de circa 85.000 de locuri, iar arena poate găzdui și meciuri de baschet sau de tenis, fără a fi afectat gazonul. 

Stadionul din capitala Spaniei a fost inaugurat pe 14 decembrie 1947. Din 1955, arena a fost redenumită după Santiago Bernabeu, fost jucător și președinte la clubul legendar.

Imagini spectaculoase cu 'bijuteria' de pe Santiago Bernabeu

În prezent, se lucrează intens pentru finalizarea celei mai exclusiviste boxe VIP din lumea fotbalului, care va arăta extrem de spectaculos și la care nu foarte multă lume va avea acces. 

Publicația Marca a prezentat imagini cu zona exclusivistă și cum urmează să arate aceasta. Situată la cel mai înalt inel al stadionului lui Real Madrid, pasarela a fost botezată 'Skywalk' și va avea 700 de metri pătrați. 

Aceasta urmează a fi o zonă de divertisment, care va fi deschisă 365 de zile pe an și va avea restaurante, două terase cu vedere asupra orașului, dar și o discotecă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!