Oțelul Galați a stabilit ce se va întâmpla cu Dorinel Munteanu

Otelul Galati Dorinel Munteanu Superliga Superliga Dorinel Munteanu
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Noiembrie 2023, 22:56
Data actualizarii: Miercuri 29 Noiembrie 2023, 22:55

Dorinel Munteanu se află la Oțelul Galați din iulie 2021.

De când a preluat-o în 2021 pe Oțelul Galați, Dorinel Munteanu a bifat 58 de prezențe la cârma clubului și a înregistrat o medie de 1.60 puncte pe meci, conform statisticilor oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt.

Oțelul Galați a stabilit ce se va întâmpla cu Dorinel Munteanu

Cristi Munteanu, managerul executiv al Oțelului Galați, a vorbit despre antrenorul echipei și a subliniat că nu se pune problema ca Dorinel Munteanu să plece de la club.

  • De asemenea, oficialul gălățenilor a precizat că formația încearcă să-i ofere tehnicianului toate condițiile pentru a face performanță la echipă

"Dorinel este un profesionist desăvârşit. Nu se pune pune problema să plece. Are parte de toată susţinerea clubului. Este foarte pasionat, dedicat. Cred că se vede. Face parte din vechea gardă, din Generaţia de Aur. Avem sursele noastre de venit şi avem probleme cu una dintre ele. 

Dar încercăm să o remediem şi facem tot ce-i posibil pentru a avea condiţii bune de desfăşurare a activităţii fotbalistice. Încercăm să-i oferim toate condiţiile optime pentru a face performanţă pentru că fără buget, fără bani, nu se poate altfel", a spus Cristi Munteanu, potrivit OrangeSport.

După 17 etape desfășurate în primul eșalon al României, formația dirijată de Dorinel Munteanu a înregistrat până acum 20 de puncte. În consecință, Oțelul Galați a obținut trei victorii, 11 rezultate de egalitate și trei înfrângeri.

Oțelul Galați va face deplasarea duminică, 3 decembrie, de la ora 21:00, la București, pentru meciul din a 18-a etapă din Superliga României cu FCSB. Ultima confruntare dintre cele două echipe s-a petrecut în Cupa României, la finalul lui octombrie, scor 1-1.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!