FOTO Oprește-l dacă mai poți! Cum a descris Jayson Papeau momentul revenirii după accidentare

Rapid Bucuresti - Chindia Targoviste etapa 27 Jayson Papeau Superliga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Februarie 2023, 13:23
Data actualizarii: Duminica 26 Februarie 2023, 13:23

Rapid București a învins-o pe Chindia Târgoviște cu 2-0 în etapa cu numărul 20 din Superligă.

Giuleștenii se situează pe poziția a treia în campionat, după ce au obținut trei puncte prețioase pe arena din Capitală, dar în cazul în care FCSB va câștiga meciul de duminică cu FC Argeș, atunci Rapid va trece înapoi pe patru.

Oprește-l dacă mai poți! Cum a descris Jayson Papeau momentul revenirii după accidentare

După 140 de zile în care a fost indisponibil din cauza unei accidentări, Jayson Papeau a revenit pe gazon și a bifat primele minute pe anul 2023 în echipamentul „alb-vișiniilor”.

Francezul a evidențiat faptul că se simte extrem de fericit, pentru că a scăpat de accidentare și că se bucură de victoria giuleștenilor în fața celor de la Chindia Târgoviște.

„Sunt foarte fericit pentru revenirea mea, după mai bine de patru luni, dar mai ales pentru victorie. Am simțit din nou mingea într-un meci, e diferit de antrenament, și mă bucur pentru acest lucru”, a spus Jayson Papeau, potrivit paginii oficiale de Facebook a clubului Rapid București.

Jayson Papeau a fost introdus de către antrenorul Adrian Mutu în minutul 58, înlocuindu-l pe Alexandru Ioniță II. 32 de minute a bifat francezul în primul meci de la revenire.

Rapid București - Chindia Târgoviște

După o primă repriză tăcută, exceptând al doilea cartonaș galben luat de Tiberiu Căpușă care a însemnat eliminarea sa, Rapid a reușit să securizeze cele trei puncte în partea secundă.

Marko Dugandzic a fructificat o lovitură de la 11 metri în minutul 66, după ce fusese faultat în careu, iar Dejan Boldor și-a introdus mingea în proprie poartă două minute mai târziu, iar giuleștenii au cucerit cele trei puncte fără prea mari probleme.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!