VIDEO Marius Șumudică, pe urmele lui Carlo Ancelotti. Ce a vrut să le dea suporterilor echipei adverse

Marius Sumudica Al Ittihad al raed Arabia Saudita Real Madrid Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Februarie 2023, 12:30
Data actualizarii: Duminica 26 Februarie 2023, 12:28

Al Raed, echipa lui Marius Șumudică, a obținut vineri un punct important pe terenul lui Al Ittihad, scor 0-0, iar antrenorul român a explicat la finalul meciului un moment controversat.

Al Raed a rezistat pe terenul lui Al Ittihad, care se află pe locul secund, iar echipa lui Marius Șumudică a ajuns la trei meciuri consecutive fără eșec în campionatul Arabiei Saudite.

Marius Șumudică: "Suporteri mi-au zis să plec. Le-am zis să le dau o gumă pentru că sunt tensionați"

În timpul meciului de pe terenul lui Al Ittihad, Marius Șumudică a fost surprins având un dialog în contradictoriu cu fanii echipei adverse. La un moment dat, antrenorul român a întins o gumă de mestecaat către un suporter care îi făcea semn să plece.

La interviul de după meci, Șumudică a comentat relaxat episodul respectiv, spunând că a vrut să îi ofere guma fanului pentru a-l calma.

"Mi-au zis: 'pleacă, pleacă, pleacă!'. I-am întrebat de ce sunt nervoși și dacă vor o gumă, pentru că sunt tensionați: 'Luați asta!'. Asta e carisma mea. Îi iubesc pe toți fanii. Fotbalul asta înseamnă: spectacol, show", a spus Marius Șumudică, potrivit Shahid.

Momentul se aseamănă cu unul în care a fost implicat recent și Carlo Ancelotti. În ianuarie, înainte de meciul cu Athletic Bilbao, câștigat de Real, scor 2-0, antrenorul madrilenilor a fost rugat de un fan din tribune să îi ofere o gumă de mestecat.

Aflat pe banca de rezerve, Ancelotti s-a conformat imediat și i-a oferit guma bărbatului respectiv.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!