Cornel Dinu Dinamo Mircea Rednic Superliga

Opinia lui Cornel Dinu despre revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo 

Aflată în cel mai greu moment din istorie, Dinamo este gata să semneze cu ultimul antrenor alături de care a luat titlul.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 28 Septembrie 2021, 10:01
Data actualizarii: Marti 28 Septembrie 2021, 10:44

Universitatea Craiova s-a impus cu 5-0 în duelul cu Dinamo. „Câinii” nu trec printr-o perioadă prea roz. Au încasat 11 goluri din duelurile cu FCSB și Craiova.

Cornel Dinu a comentat, după meci, situația lui Dinamo, menționând că pentru el este un chin să își vadă echipa de suflet în impas. Mai mult, el consideră că revenirea lui Mircea Rednic este de bun augur.

Cornel Dinu, despre revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo

”Sufăr pentru că este unic în istoria lui Dinamo. Stăteam şi mă gândeam că nimic nu este întâmplător. La Dinamo se trăieşte efectul ultimilor ani. Dacă timpul ar sta pe loc, ar fi mai bine pentru toată lumea. 

Eu mi-l aduc aminte pe Rednic în 2007, am vorbit de curând cu el. În ultimii ani nu a mai confirmat.

Rednic e bine pregătit din punct de vedere tehnic, pentru mine era realmente o plăcere să văd antrenamentele lui. Făcea antrenamente logice, eficiente.

Cunosc foarte bine situaţia lui Mircea Rednic. 

Pentru un antrenor este teribil de important cum se manifestă la înfrângere, pentru că în vestiar, jucătorul suferă. Speranţa care poate să existe la Rednic este de a aduce nişte jucători” a spus Cornel Dinu, la TelekomSport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies