Gabi Tamas claudiu tudor Petrolul Ploiesti Superliga

Omul despre care Gabi Tamaș a zis „mă c*c pe el” a făcut noi dezvăluiri: „Atunci trebuia să ne despărțim de el! A ratat antrenamentul, se afla în stare de ebrietate!” 

Gabi Tamaș (38 ani) și-a reziliat contractul cu Petrolul Ploiești după patru luni petrecute în tricoul „lupilor galbeni”. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 15 Octombrie 2022, 22:13
Data actualizarii: Sambata 15 Octombrie 2022, 22:18

Fundașul a plecat cu scandal de la gruparea ploieșteană, după ce a cerut să își rezilieze contractul, enervat de înfrângerea suferită cu FCSB, scor 0-2, de pe teren propriu. După anunțul rezilierii, pe internet au apărut înregistrări cu Gabi Tamaș în timp ce îi înjura pe fanii Petrolului. 

Nae Constantin, antrenorul echipei a fost cel care l-a înregistrat și le-a arătat discuția avută cu Tamaș suporterilor, care au fost revoltați de plecarea jucătorului. Ulterior, au apărut stenogramele discuției complete, iar acolo Gabi Tamaș a folosit cuvinte jignitoare și la adresa conducerii din Ploiești. 

Claudiu Tudor dezvăluie un nou episod controversat cu Gabi Tamaș 

Directorul sportiv, Claudiu Tudor, despre care Gabi Tamaș a spus „mă c*c pe el” în discuția cu Nae Constantin și că îl influențează negativ pe antrenor, a vorbit despre scandalul cu fundașul și a făcut noi dezvăluiri. Oficialul Petrolului a dezvăluit că regretă că nu i-a reziliat contractul lui Tamaș încă din cantonamentul din Turcia. 

Claudiu Tudor a spus că fundașul a pierdut un antrenament, aflându-se în stare de ebrietate. 

„Vă spun sincer, regret că nu am luat decizia să ne despărțim de Gabi Tamaș în cantonamentul din Turcia, atunci când foarte mulți jucători din lotul Petrolului mi-au cerut să fac asta. Ce s-a întâmplat acolo? Tamaș a ratat un antrenament care a avut loc dimineața, în condițiile în care se afla în stare de ebrietate. Atunci, el i-a înjurat pe suporterii Petrolului”, a declarat Claudiu Tudor pentru ProSport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!