Gabi Tamas claudiu tudor Petrolul Ploiesti Superliga

„Sunt filmări cu el prin oraș!” Noi dezvăluiri despre Gabi Tamaș și aventura sa la Petrolul Ploiești după plecarea cu scandal: „Îi rog pe fani!” 

Gabriel Tamaș (38 ani) a plecat de la Petrolul Ploiești după doar 4 luni de când a semnat contractul cu „lupii galbeni”. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 15 Octombrie 2022, 16:17
Data actualizarii: Sambata 15 Octombrie 2022, 16:22

Fundașul a cerut să își rezilieze contractul după patru luni, nemulțumit de înfrângerea suferită cu FCSB, scor 0-2, dar și de modul în care a arătat echipa în ultimele etape. După anunțul rezilierii, pe internet au apărut înregistrări cu Gabi Tamaș în timp ce îi înjura pe fanii Petrolului. 

La conferința de presă premergătoare meciului cu Universitatea Craiova, antrenorul Nae Constantin a dezvăluit că el a fost cel care l-a înregistrat pe Gabi Tamaș și le-a arătat conversația fanilor de la Petrolul, iar de la ei ar fi ajuns în presă. Tamaș a și reacționat pe baza înregistrării, cerându-și scuze, iar vineri seară au apărut și stenogramele complete ale discuției fundașului cu antrenorul Petrolului

Directorul sportiv de la Petrolul Ploiești face noi dezvăluiri 

În discuția cu Nae Constantin, Gabi Tamaș „nu i-a iertat” nici pe Costel Lazăr, președintele clubului și nici pe Claudiu Tudor, directorul sportiv, având cuvinte dure și la adresa lor. Claudiu Tudor a vorbit despre derapajul fundașului, dezvăluind că de-a lungul timpului i-a acoperit multe derapaje jucătorului. 

Totodată, oficialul „lupilor galbeni” a mai dezvăluit că există filmări compromițătoare cu Gabi Tamaș prin oraș și a făcut apel la suporteri Petrolului să nu le publice, dorind să încheie conflictul. 

„I-am acoperit destule derapaje lui Gabi Tamaș! Mai sunt filmări cu el prin oraș. Fanii Petrolului știu de ele și îi rog pe această cale să nu le dea mai departe. Tamaș este istorie pentru Petrolul”, a declarat Claudiu Tudor conform ProSport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!