Omul care i-a vândut nouă jucători lui Gigi Becali a dezvăluit cu decurg negocierile cu patronul FCSB

Gigi Becali FCSB Valeriu Iftimie Superliga Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Martie 2023, 10:39
Data actualizarii: Marti 07 Martie 2023, 10:46

Partenerul de afaceri din Superliga favorit al Becali și-a dezvăluit tehnica prin care a reșit să-i vândă până acum nu mai puțin de nouă jucători patronului vicecampioanei.

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a dezvăluit că nu-și laudă niciodată jucătorii în fața lui Becali, ci îi spune un preț pe care dacă patronul FCSB îl acceptă, bine, dacă nu, reiau discuțiile peste câteva luni.

„De mult! De vreo lună de zile. (n.r. - n-a mai vorbit cu Gigi Becali) Vorbim la telefon, nu vorbim față în față, față în față nu știu cum arată discuția. Cred ca de două ori în viața mea (n.r. - am vorbit față în față).

Depinde ce vrei să obții (n.r. - despre negocierile cu Becali), eu nu vreau să obțin nimic de la dumnealui, vreau să obțin veselie, să nu îl pun în gardă. Cred că la bani e foarte atent, sunt făcuți oamenii ca dumnealui să câștige, se și vede ce avere are.

Cred că are un suflet bun și atunci când lucrurile funcționează pe domeniul ăsta omenesc și duhovnicesc, în zona credinței, e mult mai echilibrat și mai omenos decât atunci când îl pui în dificultate, zece lei, un milion, două, trei, nu știu ce, să îi dai explicații.

Nu i-am explicat niciodată că fotbalistul meu e bun, i-am spus doar, dacă vrea, da, daca nu, nu.

După, de preț, el zicea un preț, eu așa aș vrea, mai bine să îl dau decât să nu îl dau și atunci dacă lucrurile nu funcționează, o lăsăm pe data viitoare și trecem la subiectele credincioase.

Durează (n.r. - mult o negociere), dar, așa, din ricoșeu, ajungem la rezultat, nu suntem focusați pe hai să îl vindem pe ăla. Lăsați, domnule, că îl vindem altă dată, hai să vorbim despre altceva”, a spus Valeriu Iftime, potrivit Prosport.

Jucătorii care au ajuns la FCSB de la FC Botoșani

  • Olimpiu Moruțan - 1.2 milioane de euro;
  • Răzvan Oaidă - 700.000 de euro;
  • Denis Haruț - 661.000 de euro;
  • Cătălin Golofca - 400.000 de euro;
  • Mihai Roman - 400.000 de euro;
  • Joyskim Dawa - 350.000 de euro;
  • Malcom Edjouma - 330.000 de euro;
  • Aristidis Soiledis - 75.000 de euro;
  • Andrei Miron - sosit liber de contract după despărțirea de moldoveni.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!