Universitatea Craiova Superliga Vladimir Screciu Superliga

Oltenii și-au stabilit un obiectiv îndrăzneț pentru finalul turului! Cum și-ar dori Screciu să încheie prima parte a sezonului

Fotbaliștii lui Mirel Rădoi vor să scoată maximum din ultimele etape care au mai rămas din turul sezonului regulat al Superligii.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Octombrie 2022, 16:51
Data actualizarii: Miercuri 05 Octombrie 2022, 16:57

Fotbalistul echipei Universitatea Craiova, Vladimir Screciu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte să încheie turul sezonului regulat al Superligii cu trei victorii consecutive în partidele cu FC Argeş, Petrolul Ploieşti şi UTA.

„Ne lipseşte constanţa în rezultate, dar cu timpul cred că o să avem. Trebuie să luăm fiecare meci în parte, acum urmează FC Argeş, apoi Petrolul şi UTA. Ne dorim să încheiem turul cu trei victorii la rând pentru a avea un elan bun în retur”, a spus Screciu.

Screciu se așteptă la un meci spectaculos cu FC Argeș

El se aşteaptă la un meci spectaculos, vineri, în deplasare, cu FC Argeş.

„Va fi un meci destul de frumos, plăcut pentru public spun eu, pentru că meciul anterior cu FC Argeş l-am câştigat cu 4-0, iar înainte cred că a fost un 3-2. Deci va fi un meci frumos, cu goluri. Sper să câştigăm. Cu siguranţă o să ne chinuim pentru că FC Argeş este o echipă bună. Ne simţim bine, jucătorii şi-au revenit toţi în mare parte, din câte am văzut doar Elvir Koljic mai are ceva probleme la aductor”, a precizat Vladimir Screciu.

Echipa de fotbal Universitatea Craiova întâlneşte, vineri, de la ora 21:00, pe Stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti, formaţia FC Argeş, într-o partidă contând pentru etapa a 13-a a Superligii.

Modifică setările cookies