VIDEO EXCLUSIV FCU nu plânge după Croitoru! Pușcaș susține că primește zilnic mesaje de la antrenori care se autopropun la echipă

FCU a rămas fără antrenor în urmă cu trei săptămâni, însă oltenii nu duc lipsă de variate, iar Marcel Pușcaș a anunțat că până la pauza competițională de la jumătatea lunii noiembrie, echipa va avea un antrenor.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Octombrie 2022, 14:22
Data actualizarii: Luni 31 Octombrie 2022, 14:33

Întrebat dacă Valter Zenga este o opțiune pentru FCU Craiova, deoarece a fost vehiculat numele acestuia în presă în ultima perioadă, Marcel Pușcaș a spus că italianul poate fi o variantă, însă a ținut să menționeze că în astfel de perioade sunt și foarte mulți antrenori care autopropun direct sau indirect.

Doi antrenori cu nume, propuși la FCU Craiova

„În perioade de genul ăsta sunt foarte mulți care se și oferă. Așa am primit... vă arăt mesaje de la... luați-l pe Frank Vercauteren, care a fost pe la Anderlecht, altul îmi scrie că să-l luăm pe Mauro Camoranesi...

Primesc și eu mesaje, primește și Adrian Mititelu... toată lumea începe să atace și să propună”, a spus Marcel Pușcaș, la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

FCU Craiova a rămas fără antrenor după plecarea lui Marius Croitoru, iar acum interimatul este asigurat de Dan Vasilică (45 de ani), preparatorul fizic al echipei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies